Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks

Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks 

1.

Skær et lille stykke kroneformning med en midsav og hold den på plads mod loftet og væggen. Mål afstanden fra loftet ned til bunden af ​​kronformen. Måle afstanden fra væggen stikker kronformen ud til dens længste punkt. Hjørneblokken vil være 2 til 3 tommer længere end loftet til bundstøbning, og vil være 1/4 tommer dybere end bredden af ​​støbningen.

2.

Begynd ved at skære 4-til-4 blokke længden du målte i trin 1, men husk at tilføje 2 til 3 inches. Skær 4-til-4-blokken ned til den nødvendige bredde med forstærkningssaven. Sørg for at klippe blokken, så blokkenes bredder er lige (firkantede).

3.

Placer en ende af blokken mod hegn af et routerbord og tænder routeren. Kør kanten gennem routerbladet for at skabe en dekorativ kant. Skub den samme kant gennem endnu en gang for at fjerne ufuldkommenheder, og sørg for ikke at tvinge træblokken gennem skærebiten. Drej blokken på den næste side og kør blokken gennem routeren for at færdiggøre den dekorative kant. De to kanter er de eneste, der skal dekoreres.

4.

Sæt let den hjørneblok, du lavede i trin 3, med 120 grit sandpapir. Sandet ikke det ruteområde, da det kan beskadige blokken. Rengør støvet fra blokken med en ren, fugtig klud.

5.

Tæt træet med den samme farvefarve eller maling, som kronformen vil blive installeret. Ved farvning skal du bruge en pensel til at børste på pletten, og sørg for at få pletten eller male i de dekorative riller. Tør pletten af ​​med en ren, tør lap. Sørg for at plette bagsiden af ​​hjørneblokken for at forsegle træet helt.

Til maling skal du bruge en pensel med så lidt maling på penslen som muligt. Påfør to lag maling for fuld dækning, der tillader to timer til tørring mellem lag af maling.

Tips og advarsler

 • Ved udvendige hjørner skal du tage to hjørner blokerer og skærer dem i en 45 grader vinkel. Dette danner et mittert udvendigt hjørne, når de to stykker er samlet.
 • Jo større routeren er, desto mere passerer routeren. Sørg for, at den dekorative kant er den samme på alle blokke.
 • Routere drejer med en gennemsnitlig hastighed på 35.000 omdrejninger pr. Minut, hvilket gør dem meget farlige maskiner. Vær altid opmærksom på, hvor dine hænder er placeret, og sørg for, at du har et fast greb på de stykker, du skærer med routeren.
 • Kronstøbning tilføjer elegance til ethvert værelse i et hjem, men er sværere at installere end andre støbtyper på grund af de mange vinkelsnit, der kræves for at få et perfekt færdigt produkt. Ved at lave og installere hjørneblokke gør kronestøbningsprocessen nemmere, fordi det eliminerer at skære eller klare de forrevne vinkelsnit. I stedet vil støbeformen støde helt op til hjørneblokkene for at danne et perfekt hjørne, der er let at installere.

  Anden Artikel

  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
  Greenhouse Living
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Forordninger for badeværelser
  Sådan Boxes et vindue
  Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
  Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
  Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Værktøjer til fremstilling af en dør
  Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Sådan limes tæppe til træ
  Sådan udskiftes Door Trim
  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Sådan rammes en badeværelse væg spejl
  Sådan keramiske fliser en trappe
  Sådan installeres en soapdish i flise