Sådan justeres køkken hængsler

Sådan justeres køkken hængsler 

1.

Kontroller kabinettetilpasning. Selv korrekt installerede kabinetter kan nogle gange komme ud af justering over tid og må muligvis flyttes igen. Placer et niveau på siden og bunden af ​​kabinettet for at kontrollere niveau. Niveau efter behov ved at løsne skruer på bagsiden af ​​kabinettet og læg shims eller små stykker træ bag kabinettet, indtil niveauet er opnået.

2.

Kontroller om skabsdøre linje op på samme linje, når de lukkes. Hvis ikke, skal hængsler justeres. Åbn den skæve skabsdør, løsn skruen i hængslet og flyt døren op eller ned for at sætte døren i korrekt position. Når dørene ser ud til at være justeret, skal skruen skrues forsvarligt fast. Gentag processen efter behov.

Juster hængslerne eller tilføj afstandsstykker (hvis det er relevant for din kabinetype), hvis der er et hul på mere end 1/8 tommer mellem to skabsdøre. Vær sikker på at skrue hængslets skrue, når det rigtige rum mellem dørene er indstillet.

Tips og advarsler

 • De fleste hængsler på skabsdøre har fire forskellige positioner for justeringer. Processen med at løsne hængslet for at finde en korrekt justering kan tage flere gange at flytte kabinettet og stramme skruen for at få det rigtigt. Vær tålmodig.
 • Juster hængsler straks, når der opdages forskydning på skabsdøre for at forhindre overskydende skade. Forhindre dette problem ved at undgå uhensigtsmæssig brug eller læne på dørene, når du åbner eller lukker dørene lukkede.
 • Hvis hængsler er brudt eller mangler, skal du søge professionel hjælp fra en kabinetinstallatør eller kabinetproducent til at udskifte med den korrekte hardware.
 • Kabinettilpasning er en vigtig faktor i korrekt pleje og vedligeholdelse af køkkenskabe. Forkert justering skyldes oftest, at kabinettets hængsel er løs eller behøver justeringer. Justering af hængslet efter behov på dine køkkenskabsdøre kan nemt gøres for at opretholde deres levetid og bevare din investering.

  Anden Artikel

  Trykbehandlingen af ​​træ
  Sådan laver du en brandprøvevæg
  Sådan Wire et husholdningsloft Fan
  Trærammehåndværktøjer
  Sådan installeres en præformeret bordplade
  DIY: Porch Ceiling
  Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
  Forskellige materialer til isolering
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Installation af keramisk flise over beton
  Opbevaring Ideer til hylder
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Sådan Bestiller Vinyl Siding
  Wall Maleri Idéer til et Stue
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
  Badeværelse remodel designe ideer
  Sådan fjerner du beskadiget tapet
  Hvad er melamintømmer?
  Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim