Sådan installeres køkken tællere

Sådan installeres køkken tællere 

1.

Placer det største modstykke øverst på plads oven på bundskaberne. De andre tæller øverste stykker fastgør normalt til dette større stykke i miterede hjørner. Læg alle bordpladerne midlertidigt på plads for at sikre, at de passer godt sammen.

2.

Tape kantene på bordpladen med maskeringstape og brug en håndsave til at trimme ethvert område omkring apparater eller ekstra længde fra enderne af bordpladen. Dette gælder for laminat eller træ bordplader. Granit counter top stykker er typisk bestilt og skåret i størrelse af producenten inden afsendelse til boligejer. Sand nogen hårde kanter med en sandblok eller båndslibemaskine.

3.

Brug den medfølgende skabelon og et stiksav til at skære vaskeåbningen, hvis det ikke allerede er gjort for dig. Læg skabelonen i sinkens ønskede position, og brug maskeringsbåndet til at holde det på plads, mens det skæres.

4.

Sæt et rør af byggemateriale i en kogepistol. Løft tæller toppen stykker og anbring en perle af klæbemiddel til kanterne af bundskabene for at holde bordpladen på plads. Læg tæller øverste stykker over toppen og tilføj tryk for at binde de to overflader sammen.

5.

Undersøg undersiden af ​​bordpladen på de miderede områder. Der vil være en stribe af træ i disse ender for at forbinde de to mitered stykker sammen. Tilføj en perle af byggemateriale til kanterne. Træk derefter forbindelsesboltene gennem hullerne på træstrimlen på undersiden af ​​tælleren og stram med en socketnøgle.

6.

Brug en slagdriver og skruer til at fastgøre tæller toppe til tappene i væggene bag bundskaberne.

Tips og advarsler

 • Brug en papemalat (normalt forsynet med vasken) til at spore og skære hullet til vasken, der skal installeres. Dette sparer tid og forhindrer fejl. Anvend også maskeringstape til de områder, der skal skæres for at forhindre overfladen i at chippe eller blive beskadiget.
 • Uanset om du er ombygget til et opdateret, moderne udseende eller opbygge et nyt hjem, er den nemmeste måde at dramatisk forbedre køkkenet på med bordplader. Ændring af bordpladerne har stor indflydelse på køkkenpladsen, fordi de optager et stort overfladeareal. Uanset om du installerer granit, laminat eller en anden type materiale, er de grundlæggende installationstrin de samme. Dette projekt kan afsluttes om en dag og kræver normalt et ekstra sæt hænder, så sørg for at have nogen til rådighed for at hjælpe.

  Anden Artikel

  Typer af vægstrukturering
  Sådan Wrap Window Trim
  Sådan fjerner du gammel hardware
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Sådan opsættes en sprøjtepistol
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Sådan vurderer du stenfinermængder
  Typer af Railroad Hammers
  Sådan laver man Cinder Block til en flisebelagt brusekurve
  DIY cykel opbevaring rack
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Gør det selv Finishing en kælder
  Sådan Wire et husholdningsloft Fan
  Oprindelse af håndværker stil hjem
  Gør det selv: Gulvvarme
  Installation af en pejsblæser
  Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work