Sådan installeres betonbinderblokke

Sådan installeres betonbinderblokke



 

1.

Ring til dit værktøjsvirksomheder og bede dem om at komme til dit projekt og markere alle underjordiske forsyningsvirksomheder. Grave en plangrave omkring 2 meter bred og 6 inches dyb. Nivår det længere med en hæk ved at lægge et niveau på jorden og sprede jorden ud, indtil grøften er lige så jævn som muligt. Sørg for at gå mindst 1 fod bag skyttegraden, så du kan hælde knust sten bag din blomsterklods.

2.

Skov 6 tommer ærtegrave i grøften; brug en strøm eller hånd manipulering for at komprimere grus. Hæld et lag mursten sand fra en trillebør på toppen af ​​ærter grus i grøften. Træk et screed bord over sandet for at glatte og udjævne det. Sæt et niveau på toppen af ​​sandet for at hjælpe dig med at afgøre, om du skal tilføje sand på nogle steder.

3.

Læg cylinderblokke oven på sandet i grøften. Indstil niveauet oven på den første række af knivblokke for at sikre, at det er niveau langs rækken. Pak om nødvendigt noget sand under de lave pletter og brug en hegn til at tampe ned de blæreblokke, der er sat for høje. Med dine hænder og en skovl, pakk ekstra jord, fra grøften, du gravede, omkring bunden af ​​blomsterklodserne for at holde dem stabile.

4.

Sprøjt vand fra en slange på cinder blokke. Brug en trowel til at påføre et lag af blandet mørtel oven på cinder blokke. Stak det næste lag af cinder blokke på første række, skifte leddene, så de anden række leddene sidder midt i hver blok i første række. Klip blokken i halv for den første og sidste blok på den anden række. Brug en mejsel og mallet til at gøre dette.

5.

Placer et niveau på anden række for at sikre, at det er niveau. Hvis det er nødvendigt, anbring ekstra mørtel under en blok for at hæve den, eller tamp den ned med en hegn for at sænke den. Indsæt forstærkningsboltene mellem cylinderblokkene for at holde dem sammen. Fortsæt layering rækker af blokken blokke og mørtel, sørg for at forankre blokke. Fortsæt med at opbygge hver række knivblokke på denne måde, indtil du når den højde, du har brug for.

6.

Hæld knust grus bag cylinderblokken for at tillade dræning. Brug trillebørsen og skovlen til at hælde gruset. Bland betonblandingen med ærtegrave og skovl den ind i hulbinderhullerne, fylder dem helt. Glat eventuelt overskydende beton med en trowel.

Cinder blokke er hældte betonblokke brugt til at bygge vægge og bygningsstiftelser. Du har brug for en fast og jævn jordbund for din første række af blomklemmer. Derfra kan du bygge en mur ved at stable rækken efter rækken af ​​cylinderblokke, sikre dem med forstærkede metalstænger og en blanding af cement og grus. Som med ethvert stort byggeprojekt, skal du kontakte din lokale bygningsvedligeholdelsesafdeling for at se, om du har brug for en tilladelse til dit cinder block-projekt.

Anden Artikel

Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Hvordan man laver laminerede gulve
Sådan installeres en skrue på en tubudløber
Sådan beregnes trappevinkler
Sådan male en epoxy gulv
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Kælderen Remodel Checklist
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvordan man designer et tag truss
Ulemperne ved Radio Water Meters
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Sådan installeres en laminatgulve trappe