Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile

Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile 

1.

Sæt på en ansigtsmaske og industrielle styrkehandsker, når du fjerner et gammelt vinylgulv. Ifølge The Flooring Lady, vinyl gulv, der blev installeret i løbet af og før 1970'erne blev designet med asbest backing, så beskyttelse er afgørende, når du fjerner det fra dit gulv. Hvis din vinylgulv er nyere, skal du bære masken og handskerne for ikke at indånde eller komme i kontakt med støv- eller vinylpartikler.

2.

Resultatet af vinylgulvene med en box cutter. At skære gulvet i strimler gør det lettere at trække op fra klæbemidlet. Træk hver sektion op i rummet, indtil alt gulvmaterialet er fjernet.

3.

Påfør et klæbemiddelfjerner på det resterende klæbemiddel for at blødgøre det for at fjerne det. Lad removeren trænge ind i klæbemidlet, så længe det er på emballagen, og brug en razorskraber til at skrabe ethvert klæbemiddel ud af gulvet. Fjern så meget som muligt, selv om det ikke behøver at blive renset helt, da nye klæbemidler eller tinsæt vil blive placeret over det til det nye gulv. Sørg for, at det resterende klæbemiddel glattes ned uden skarpe kanter.

4.

Lej et butiksvakuum fra en lokal udlejningsplads til at sugge op resterende snavs eller støv fra gulvet overflade, før du anvender de nye materialer.

Hvis du ønsker at fjerne din gamle vinylfliser, inden du lægger nyt materiale, er det vigtigt, at du gør et grundigt arbejde med at forberede det nye gulv. Når du har fjernet det gamle gulv og klæbemiddel, er du klar til at opdatere dit værelse med et nyt udseende. Udskiftning af vinyl til et naturmateriale forbedrer ikke kun værelset, men øger også værdien, hvis du planlægger at sælge dit hjem.

Anden Artikel

Trægulv Afslipningsmaterialer
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Installation af keramisk flise over beton
DIY Isolerende et loft
Sådan genskabes Formica bordplader
Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
Idéer til at lave en Trailer Porch
Sådan opsætter du en stige
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Hvordan man laver travertinfliser
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Hvordan male badeværelset
Sådan Fix Kitchen Wall Cabinets
Hvordan man designer et tag truss
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan Skær Miters i Crown Molding
Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
Sådan Remodel en pejs mantel
Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw