Sådan bruges shims

Sådan bruges shims 

1.

Find ud af, om noget du arbejder på er niveau. Hvis du udjævner et møbel, som en bogreol, vil det være ret nemt: Placér en snedkeres niveau på en af ​​bogreolernes hylder for at afgøre, om den skal shimmes. Hvis projektet er i stor målestok, f.eks. Et helt gulv under opførelsen af ​​et hjem, kan du have brug for mere kompliceret udstyr. Det grundlæggende shimming-princip forbliver det samme, men gentages kun i hele projektet.

2.

Bestem, hvilken måde objektet du arbejder på, er skrå. Hvis boblen i snedkerens niveau går til højre, det betyder at objektet læner sig til venstre og skal skubbes på venstre side.

3.

Løft objektet på den side, der er skrå, så du kan glide en shim nedenunder. Hvis objektet er meget tungt, skal du få skummet i delvist og bruge hammeren til at pound det yderligere. Når shim er delt i, skal du kontakte tømrerens niveau for at se, om genstanden er udjævnet. Fortsæt med at skubbe shim'en videre indtil objektet er helt niveau. Hvis objektet ikke bliver niveau efter et shim, skal du Tilføj shims oven på den første shim.

4.

Hvis objektet bliver niveau, mens shim kun er delt i, skal du afbryde resten af ​​shim ved hjælp af en opadgående bevægelse , eller brug en sav om nødvendigt. Vær meget forsigtig for ikke at beskadige gulvet under denne procedure. Når objektet er niveau fra venstre mod højre, drej snedkerens niveau 90 grader for at se, om objektet er niveau forfra til bagside. Hvis det er nødvendigt, skal du også shim objektet på forsiden eller bagsiden.

Tips og advarsler

 • Shims kan let nedbrydes, når objektet er på niveau. Men når man planlægger gulvet i et hjem, er det ofte nyttigt at lade shims være intakte, indtil hele gulvet er udtalt niveau. Når alt er blevet sikkert fastgjort, kan du bryde af endene af shims. I nogle tilfælde kan det være bedre at forlade shimterne intakt.
 • Shims kan også bæres, når de rejser, og bruges til at niveauere et sofabord eller andet emne.
 • Ved brug af flere shims , er det nødvendigt for at sikre, at hele siden af ​​objektet er shimmed jævnt. Ellers kan objektet blive ubalanceret, hvilket ville gøre det mere sandsynligt at falde og forårsage skade.
 • Pas på at undgå skadelige genstanden og andre overflader når hammering for at tvinge shimerne videre. Utilsigtet kontakt af hammeren kan efterlade uklare mærker og beskadige overflader.
 • Shims er et af de mest grundlæggende værktøjer i håndværkerens arsenal og bruges af alle fra professionelle snedkere til gennemsnittet Joe. Vanligvis lavet af cedertræ i små kile, deres enkelhed og lave omkostninger gør dem til meget effektive værktøjer, der anvendes i nivellering Med shims kan du planlægge gulv i en bygning under konstruktion eller en bogreol i en møbleret lejlighed. Brug af shims kræver ikke mere end en hammer og kan nemt styres af selv den mest uerfarne håndværker.

  Anden Artikel

  Den bedste jord til komprimering
  Tile Underlayment Options
  Sådan installeres terrassedørskærme
  Sådan installeres PVC Loftfliser
  Stil af Backsplashes
  Typer af brugerdefinerede badeværelses ideer
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Kælderen Remodel Checklist
  Sådan arbejder du sikkert med asbest
  Gør det selv konkrete gangbroer
  DIY cykel opbevaring rack
  Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise?
  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
  Sådan skærer motorsagbladene med hånden
  Instruktioner til at opbygge Haveskure
  Idéer til køkkenliv
  Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
  Udskiftning af lofter til fabrikater
  DIY Epoxy Paint