Sådan bruges flise udenfor

Sådan bruges flise udenfor 

1.

Påfør et lag tyndt morter over hele området ved hjælp af en mørtelbrønd. Dæk området med uncoupling flise membran, ruller det ud i kurser side om side og skære det til at passe med en hjælpeplade kniv. Lad mørtelet sætte sig natten over.

2.

Opdel området i fire firkanter og læg to skærende linjer med din kryds snapline på membranens overflade. Sørg for, at linjerne er nøjagtigt vinkelret på hinanden ved hjælp af tømrerens firkant til justering efter behov.

3. Påfør tyndt mørtel over skæringspunktet mellem linjerne, dækker nok plads til at omfatte fire fliser. Du skal stadig kunne se linjerne gennem mørtelen. Sæt de fire første fliser i mørtelene ved hjælp af skæringslinierne som dine guider. Sæt fliserne mellem fliserne, når du lægger dem .

4. Læg yderligere mørtel og begynde at bygge ud mod væggene i et gittermønster ved hjælp af linjerne som hjælpelinjer. Brug en fliser til at trimme fliserne på kanterne som nødvendigt.

5.

Lad mørtelet sætte natten over. Fjern afstandsstykkerne. Fuk gulvet ved at sprede latexinfunderede fuger over fliserne med din fugemasse og presse det ind i rummene Tag den overskydende fugemasse med en fugtet svamp. Lad fugemidlet indstilles i 48 timer inden du bruger området.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesøjne dækker når du skærer til es.
 • Flisebelægning af et udendørs rum som en veranda eller gårdhave bruger den samme proces til faktisk at lægge fliserne som indendørs, men underlagsstrategien er anderledes. Fugt og temperatur ekstremer udendørs vil få fliserne til at sprænge over tid, fordi de vil udvide og indgå i forskellige hastigheder end hvad der er under dem. Ved at lægge en speciel fibermembran, der er lavet til udendørs teglning, forhindrer dette sig ved at afskære flisen fra basen. Denne metode er passende over enten træ eller beton.

  Anden Artikel

  Sådan installeres franske afløb i kælderen
  Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Sådan installeres betonbinderblokke
  Tub Rengøringsværktøjer
  Oplysninger om lydisolering
  Sådan laver du en garagehylde
  Sådan tegner du et brusebad billigt
  Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Greenhouse Living
  Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
  Sådan indsættes en skorstensforing
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Fordele og ulemper ved kunstgræs
  Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
  Hvad er polymerbeton?
  Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
  Beton u0026 Husreparation