Sådan behandles Bare Wood

Sådan behandles Bare Wood 

1.

Kontroller træet for eventuelle sorte knuder eller revner. Sorte knuder kan fravige fra træet senere, så forsegle dem med epoxylim.

2.

Sæt træet med et mediumgrå sandpapir (mellem 80 og 120 afhængigt af træ). Du vil glatte træet og sænke alle små, ru pletter. For store overflader skal du bruge en elektrisk slibemaskine.

3.

Brug en linnedække eller en kost til at tørre alle rester af affald fra slibning. Sørg for, at der ikke er støv eller snavs på træet.

4.

Påfør en pelsskind på alle sider af træet med en pensel. Dette forhindrer, at farve absorberes ujævnt af træet. Lad balsamet sidde i mindst to timer.

5.

Kør hænderne let over træet for at kontrollere, om der er hårde pletter tilbage af tørre balsam. Gnid alle rudeflader af med en emory klud.

6.

Tøm støv eller snavs tilbage på træet.

7.

Påfør et lag plet med en pensel. Lad pletten indstilles i mindst 24 timer. Tilføj mere plet efter behov, og lad det tørre mellem frakker.

8.

Påfør et laklag med pensel. Lad det tørre i mindst 24 timer.

Tips og advarsler

 • Det er vigtigt at rense træet meget godt og sand ned alle ruveflader før du påfører lakken. Eventuelt støv eller snavs tilbage på træet vil blive fanget under lakken og ødelægge træets finish.
 • Brug øjenbeskyttelse, hvis du bruger en elektrisk slibemaskine.
 • Behandling af træ er en tidskrævende proces, men slutresultatet er en holdbar finish til dine møbler og gulve. Forskellige forskellige træbehandlinger virker som konserveringsmidler, vandtætning og beskyttende belægninger over det blotte træ for at holde det smukt og sikkert fra ridser og vejr. For at kunne behandle dit træ korrekt skal du have et rent, tørt sted at arbejde og et par forsyninger fra din lokale hardware butik. Herefter vil et par timer med omhyggelig ansøgning betale sig med mange års varig beskyttelse.

  Anden Artikel

  Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
  Sådan Reface Pejse
  Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
  Billige Gulvværktøj
  Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
  Sådan installeres en granit skivebord
  Sådan bygger du konkrete fodspor
  Sådan installeres en præformeret bordplade
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Sådan arbejder du sikkert med asbest
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Sådan Wrap Window Trim
  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
  Sådan limes tæppe til træ
  Lydisoleringstips
  Trægulv Afslipningsmaterialer
  Ny teknologi til huse
  Sådan udskiftes badekar
  Husholdningsmåleværktøjer