Sådan appliceres trægulve til beton

Sådan appliceres trægulve til beton 

1.

Spred et lag gulvklæbemiddel med din klæbende trowel langs kanten af ​​gulvet, hvor du vil starte gulvet. Lad være med at starte langs væggen, hvor døren er. Spred klæbemidlet fra ende til ende langs den side af gulvet, der kommer ud omkring 3 meter fra væggen.

2.

Tryk på startkurset af gulvbrædder i klæbebladet ved siden af ​​væggen med de rillede sider af pladerne mod væggen. Slut plankerne til at ende ved deres tunge og rillefræsning. Sæt afstandsstykker mellem pladerne og væggen til lav en halv tomme plads der gør det muligt at bevæge træet.

3.

Læg brædder langs hele kanten og skær den sidste på en gips så at passe imod sidevæggen.

4.

Installer det andet kursus ved siden af ​​det første, sammenkædning af bræddernes kanter tæt sammen. Stagér enderne af brædderne mellem de to baner. det sidste bord efter behov.

Gentag processen for hvert kursus, og arbejd dig over værelset. Fortsæt, indtil du løber tør for at arbejde i nærheden af ​​den anden side af Værelset. Lad klæbemidlet sætte natten over.

6.

Monter gulvet i det sidste afsnit næste dag (så du kan stå på den første sektion, mens du arbejder). Klipp brædderne af det sidste kursus langs deres længder, så de passer ved væggen med et halvt mellemrum der. Gulvbeklædning dækker hullerne.

Hårdttræ gulvbelægning er normalt nailed ned over en krydsfiner undergulv, men der er andre måder at installere det på. Nogle hårdttræ gulve kan limes ned, hvilket gør det muligt at installere over en betonbase og opvarme udseendet af et kælderrum. Ikke alle trægulve kan installeres på denne måde, så sørg for at have gulv, der kan. Betonen skal være flad, ubrudt og fri for fugtproblemer, inden du begynder.

Anden Artikel

Isolering Installation Tips
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Sådan Bestiller Vinyl Siding
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Asfaltmalingsideer
Typer af vægstrukturering
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Stil af Backsplashes
Miter Saw Anvend
Stone Tile Ulemper
Materialeliste til opbygning af et skur
Oprindelse af håndværker stil hjem
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Trærammehåndværktøjer
Sådan installeres stiv skorstensliner
Hvordan male badeværelset