Sådan ændres bladet på en mitsave

Sådan ændres bladet på en mitsave 

1.

Tag stikkontakten ud.

2.

Fjern savklingehusbeskyttelsen, løsn den store vingemøtrik på huset, der dækker klinge. Det er enten på toppen af ​​huset eller på bagsiden af ​​huset inden for rækkevidde.

3.

Tag fat i huset fra begge ender. Skub det lidt, indtil det kommer løs. Løft det lige op, udstille bladet.

4.

Skub spindelåsen, en stor knap eller en knap, der stopper bladet fra at dreje. Hvis din sav ikke har en eller du kan ikke finde den, kan du stadig ændre bladet uden det.

5.

Placér stangen foran savbladet. Tag fat i håndtaget på miter sav med din højre hånd og trække bladet ned på stokken, så savens tænder synker i træet.

6.

Tag skruenøglen op med venstre hånden, mens du holder sågen tæt på stokken med venstre hånd, løsn møtrikken på savklinge. Drej den med uret --- den modsatte retning fra standardtråde. Mitsave har omvendte gevind for at forhindre savklingeens møtrik at løsne, når saven kører.

7.

Slip trykket på savbladet med din rig ht hånden, så savfjederen kommer tilbage i sin opretstående stilling. Fjern møtrikken og skiven fra akslen. Tag forsigtigt den kedelige savklinge og langsomt glide den ud af akslen. Skub det nye blad på plads, hvor den gamle var. Sæt vaskemaskinen og møtrikken på igen.

8.

Flyt stangen til savbladets bagside. Påfør trykket på savhåndtaget, bring det ned mod stokken, så bladeets tænder synker i træet. Stram møtrikken mod uret, mens du stadig holder tryk på savklingehåndtaget.

9.

Løsn trykket med højre hånd, så sårfjederen kommer tilbage i sin oprejste position. Udskift klingehuset og spænd vingemøtrikken. Sæt saven i.

Tips og advarsler

 • Nogle gipssave har en skrue i stedet for en møtrik til at løsne savbladet. Hvis du ikke kan finde den der fulgte med din sav, skal du bruge en ud af din egen værktøjskasse.
 • Det er ligegyldigt, om din sav ikke har en spindellås. Brug altid stokken alligevel. Det fungerer det samme som en spindellås og giver mere spænding og løftestang.
 • Brug sikkerhedsbriller. Vær forsigtig med ikke at tabe eller lægge for meget pres på kædetippede savklinger. De kan knuse let.
 • En gips sav er blevet et af de mest populære værktøjer til håndværker eller bygherre. Disse savner kan gøre ting, som andre sav ikke kan gøre på grund af deres alsidighed. Men gærdesaven er kun så god som sin kniv. Hvis saven binder, brænder træet, sparker tilbage eller gør grove nedskæringer, er det tid til at skifte bladet. Du vil bruge en skruenøgle, der fulgte med saven, da du købte den. Hvis du ikke kan finde det, skal du bare matche en op til saven fra din egen værktøjskasse.

  Anden Artikel

  Hvordan man laver undergulve i metalhuse
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise?
  Sådan bruges en skrue pistol
  Sådan udskiftes glasset i franske døre
  Sådan skærer du kanalen med en saksave
  Ideer til en to-bil garage
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  DIY Commercial Flooring
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Sådan udskiftes Door Trim
  Island Countertop Ideer
  Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
  Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
  Sådan installeres Beadboard Panel over flise
  Standardrørstørrelser