Sådan Wrap Window Trim

Sådan Wrap Window Trim 

1.

Mål over toppen af ​​vinduesåbningen. Tilføj 1/2 tommer til målingen, og marker det på et stykke trim, på bundkanten. Lav en blyant mærke i hver ende, med 5 eller 6 tommer trim ud over hvert mærke. Dette bliver de indvendige kanter af trimmen, der vil strække sig ud over begge sider. Skæringsvinklen bestemmer længden af ​​yderkanterne.

2.

Sæt trimmen fladt på saven, med forsiden opad på sopplatformen. Den nederste kant af trimmen med mærkerne på den skal være på bagsiden af ​​saven, med et af mærkerne direkte under bladet. Drej bladet til 45 grader pegende udad, mod kanten af ​​trimmen. Engag saven og skære brættet.

3.

Flyt stykket trim, så den modsatte ende ligger under bladet. Dreje bladet til 45 grader i den anden retning, så det igen peger mod kanten trim, og snit.

4.

Hold trim over vinduet, foring det op lige over kanten. Forlad 1/4 tommer mellem indersiden af ​​trimmen og kanten af ​​vinduesåbningen, kontroller spændviddet på forskellige punkter med dit målebånd. Den nederste inderside skal komme ud over siden med 1/4 tommer i hver ende, da du markerede bundkanten til 1/2 tommer længere end åbningen. Toppen af ​​trim vil blusse ud bredere og opad ud over dette.

5.

Fastgør trim til væggen med en trim sømpistol, at sætte No. 4 trim negle hver fod langs indersiden og nr. 8 trim negle langs ydersiden. der anvendes forskellige størrelser søm fordi den indvendige kant af trim er generelt tyndere end den udvendige kant.

6.

Gentag denne proces til at måle og skære trim for hver side af vinduet åbning. De 45-graders gerede ender af trim bør alle hvile op mod hinanden i hjørnerne, der udgør 90 graders hjørner.

Tips og advarsler

 • Wear øjenbeskyttelse, når du skærer trimmen.
 • Vinduer trim kan være et skræmmende projekt, men det behøver ikke at være. Hvis du er en boligejer, der tænker på at trimme et grundlæggende vindue selv, overveje et grundlæggende design kaldet en ombrydning. En wrap-around er en fire-hjørne, mitered wrap af trim med 45-graders udskæringer i enderne af hvert stykke for at danne 90-graders hjørner, når de placeres sammen.

  Anden Artikel

  Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
  Sådan opsættes en sprøjtepistol
  Anvendelse af PTFE-tape
  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Instruktioner til installation af trægulve
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Ulemperne ved Radio Water Meters
  Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
  The History of Cavity Wall Insulation
  Tips om aluminiumskæring
  Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
  Poleret Betong Gulv Ulemper
  Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
  Billige Gulvværktøj
  Sådan fjerner du beskadiget tapet
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde