Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries

Sådan Refinish Fiberglass Church Baptisteries 

1.

Ventil arbejdsområdet og brug gummihandsker, når du arbejder med kemikalier til efterbehandling. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en blæser til at cirkulere frisk luft gennem området.

2.

Tør dørskabet af alt vand og tør det grundigt med et rent håndklæde, inden du starter dit projekt. Skru forsigtigt siderne af karret med en stump skraber til at fjerne opbygget snavs eller anden rest. Tør med en klud eller en fugtig vaskeklud for at fjerne snavs, der fjernes.

3.

Skyl karret grundigt med rent, varmt vand for at fjerne snavsrester. Tør karret grundigt, inden du fortsætter.

4. Påfør ætsekrømen på baptisteryets overflade, spred den rundt med en ren svamp. Lad cremen være på overfladen i 20 minutter krøen vil indikere eventuelle chips, revner eller anden skade på baptistery overfladen.

5.

Fjern ætsekrømen med en skrubbepude. Kontroller overfladen for beskadigede områder, som ætsekrøften sidder fast, fyld disse områder med glasfiberfyldstof og en kittespind. Lad reparationen tørre, inden du fortsætter.

6. Sand eventuelle reparerede områder med 80-grit sandpapir for at glatte overfladen. Tør hele overfladen af ​​med en kludklud for at fjerne støv fra slibning.

7.

Påfør beskyttende papir eller plastfolie omkring glasfiberbaptisteriet, hvilket vil beskytte gulvet og de nærliggende vægge eller statuer fra raffineringsprodukterne. Hold beskyttelsen på plads med maskeringstape.

8.

Følg specifikke produktinstruktioner vedrørende eventuelle malingstyndere eller andre produkter ne eded til primeren eller maling. Bland primeren og maling med alle nødvendige hærdere, tyndere eller andre kemikalier for at sikre en sikker binding ved påføring.

9.

Påfør et lag glasfiberprimer til baptisteriet. Afhængigt af karbadets størrelse kan du bruge en blød klud, pensel, rulle eller luftspray. Ansøgningsmetode kan også variere afhængigt af dit færdighedsniveau; Brug et maleriværktøj, som du er komfortabel af.

10.

Lad primeren tørre (tørretiden varierer afhængigt af baptisteriets produkt og størrelse) og inspicere dit arbejde. Påfør et andet lag, eller tilføj touch-ups til ujævne områder. Lad primeren tørre helt, inden du fortsætter.

11.

Påfør et lag af topcoatfiberglasmaling til baptisteryoverfladen. Påfør malingen på samme måde som med primeren. Lad det første lag tørre helt og tilsæt et sekund.

12.

Lad det andet lag maling tørre helt og inspicere dit arbejde. Påfør en tredje pels eller maling opslag som nødvendigt for at afslutte jobbet. Lad alt arbejde tørre i mindst 48 timer, inden du genopfylder baptisteriet med vand.

Tips og advarsler

 • Du kan ikke bruge baptisteriet i mindst 48 timer efter efterbehandling planlægge i overensstemmelse hermed for at undgå at afbryde fejringer og ceremonier.
 • Find forsyninger til raffinaderiet på hardware- og boligforbedringsbutikker. Hvis du har svært ved at raffinere, skal du rådføre dig med eksperter hos forhandlere af hardware og hjemmeforbedring eller ansætte en professionel til at refinancere baptisteriet for dig.
 • Kemikalier, der anvendes til raffinering af projekter, kan forårsage svære vejrtrækninger eller kan irritere tidligere eksisterende vejrtrækninger . Hvis du arbejder i kirken eller et andet område, hvor folk kommer og går, skal du sende advarselsskilte for at sikre, at folk ved at undgå kemikalierne.
 • Døberritualet er et af de vigtigste begivenheder i et kristent liv, hvilket betyder en dybere og langvarig forbindelse til Gud. Kirken, familien og andre deltagere vil have ceremonien til at være perfekt, og i sidste ende er det velsignelsen Det der tæller, bliver døbt i en gammel, farvet eller snavset baptistery kan helt sikkert sætte dæmningen på fejringen. Fiberglassbaptisteries er ligesom glasfiberbadekar, og refinishing en af ​​disse kan gøre en forskel i kirkens liv.

  Anden Artikel

  Ny teknologi til huse
  Trærammehåndværktøjer
  Kraninspektionskontrol liste
  Trex fordele og ulemper
  Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
  Hvordan male en Trex Deck
  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Sådan Skær Miters i Crown Molding
  Sådan male et keramisk badekar
  Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
  Hvad er passiv solkraft?
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Passiv solvarmeinformation
  Køkkenventilation
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Fordele og ulemper ved kunstgræs
  Sådan bruges en dørpap
  Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
  Sådan Renew Keramisk Tile
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design