Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning

Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning 

1.

Rengør alt snavs og snavs fra væggene og rammen ved at sprøjte dem med vand. Skrub alle problemområder med en opløsning af opvaskemiddel og vand, hvis det er nødvendigt. Lad væggene tørre.

2.

Start isoleringsprocessen med skum med lukkede celler. Closed-celleskum er mere koncentreret og anvendes til hjørner og sømme. Gnid sprøjtepistolens ende ud af sættet med olieolie og fastgør dysen. Petroleumjelly vil holde hærdet skum fra at komme ind i sømmen.

3.

Tænd lange bukser, en lang skjorte, handsker og sikkerhedsbriller. Sprøjteskum er ekstremt klæbende, og du ønsker ikke at få det på din hud.

4.

Træk udløseren på pistolen for at ekstrudere skum. Ved at holde dysen lige over overfladen og flytte den med jævne mellemrum, skal du køre en skumskive langs hjørner, som hvor vægtapper møder metalet og langs loftet og gulvet, hvor væggene mødes. Kør kugler langs eventuelle synlige sømme mellem to stykker metal.

5.

Skift til skum med åben celle. Åbent skum er fluffier og bedre til at dække større overfladearealer. Når du holder dysen 10 til 12 inches fra overfladen og bevæger den i stabile venstre-til-højre bevægelser, sprøjter du mellem områderne mellem vægtapper og andre åbne metaloverflader.

Fordi det er slidstærkt og brandsikkert, anvendes plader ofte på bygninger som skure, værksteder og lagerbygninger. Metal er imidlertid en fremragende leder af varme. Varmeledningsevne forårsager bygningen at absorbere overskydende varme på varme dage og miste varme på kolde dage. Isolér din metalbygning og gør den mere energieffektiv ved at bruge et spray-on-isolerende skum. Sprøjteskum findes i sæt, der leveres med en sprøjte og et todelt tank system.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Gulvbelægning Gulvbelægning
Ideer til små badeværelser
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Indvendige støbning Styles
Formålet med et Silt Fence
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Sådan Boxes et vindue
Sådan bruges shims
Power Woodcarving Slibeværktøj
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Hvordan man designer et nyt badeværelse