Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine

Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine 

1.

Tegn en lodret linie gennem midten af ​​en væg i brusekabinen, fra top til bund, ved hjælp af dit målebånd, niveau og blyant.

2.

Påfør klæbemidlet over nederste halvdel af væggen med et klæbende klæbemiddel. Tryk den nederste række af fliser på plads, der starter på hver side af den vertikale linje. Indstil fliserne under fliserne, for at adskille dem fra brusebadet og mellem fliserne, for at adskille dem fra hinanden. Monter hele bundraden, skær fliserne i enderne efter behov på din våde sav, så de passer til sidevæggene.

3.

Læg næste række op igen fra midtlinjen, igen at placere afstandsstykker mellem dem alle. Arbejd dig op ad væggen, skære rundt på badeværelsesindretningen efter behov med din våde sav. Gør hele væggen og de andre vægge. Lad klæbemidlet sætte natten over. Træk afstandsstykkerne ud.

4. Sprøjt fugemasse over fliserne med en fugemølleflat, ved hjælp af den lange ende af gummiflotten for at presse fugemidlet ind i rummene. Du må ikke fordybe rummet mellem bunden af ​​fliser og gulvet, men fugl resten. Brug en fugtig svamp til at tørre den overskydende fugemasse ud. Lad fugemidlet sætte en dag.

5. < / p>

Kør en kugle af caulk langs bunden af ​​den nederste række af fliser, i det åbne rum mellem fliserne og gulvet. Lad caulk sætte i 48 timer før du bruger brusebadet.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer med din lejede wetsaw.
 • Flisebelægning af brusekabine i keramisk flise giver både fugtbeskyttelse (så længe fliserne er forseglet ordentligt først) og et bredt udvalg af valg til farver og stilarter. Processen ligner på hinanden enhver anden væg, idet du starter ved midten langs bunden og arbejder dig op og ud i et gittermønster. Forskellen er i at skulle skære rundt i badearmaturerne, hvilket kræver en våd sav. Caulk snarere end fuger i væggen for at give ekstra fugtbeskyttelse.

  Anden Artikel

  Hjemmelavede indendørs brænderække
  Installation af en pejsblæser
  Sådan udskiftes glasset i franske døre
  Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
  Composite Decking Typer
  Sådan installeres badebade surrounds
  Installationsbehov for pelletsovne
  Sprøjteskumisoleringsoplysninger
  Installationsvejledning til fladt tag
  Bygning en skorsten til en brændeovn
  Sådan installeres en betonbord
  Sådan justeres Folding Closet Døre
  Sådan Hang Wall Liner
  Laying Keramisk Tile
  Sådan fjernes ark linoleum
  Sådan installeres PVC Loftfliser
  Typer af håndboremaskiner
  Beton u0026 Husreparation
  Lydisoleringstips
  Sådan tegner du en dampbad