Oplysninger om badekarregulering

Oplysninger om badekarregulering 

Tilberedning af badekar

Badekar af forskellige materialer fremstilles forskelligt til refineringsprocessen. For eksempel, hvis et badekar er lavet af porcelæn eller emalje over jern, vil det kræve ætsning for at blive forberedt korrekt. Fiberglass badekar med gel gel eller acryl kræver slibning og binding til forberedelse.

Refinishing

Efter ætsnings- og slibeprocessen kan badekaret endelig reglaseres. Badekar kommer i forskellige former og konturer. For hver af disse former er finishteknikkerne forskellige. Nogle af de almindelige teknikker til raffinering er sprøjtning og rullning. Primere og akrylpletter er nogle af de materialer, der anvendes til dette formål.

Holdbarhed

Reglernes holdbarhed er i høj grad afhængig af materialerne og de anvendte teknikker. Afslutninger, der anvender termisk bindings tværbundet acrylharpiks, kan vare op til 20 år, fordi de er ekstremt robuste. Materialet er ikke-porøst, kemikalieresistent og farvestoft, hvilket gør det muligt at vare i flere år.

Materialer

Der findes en række katalyserede materialer, der kan bruges til at regulere badekar. Forskellige materialer giver forskellige holdbarhed. Industrielle reguleringssystemer designet specielt til badekar betragtes som de bedste. Nogle af disse materialer omfatter akrylbaserede topcoats og urethan og polyurethanbaserede produkter. Malinger og epoxy kan bruges til at reglaze, men de har en tendens til at komme let ud.

Formål

Udskiftning af et badekar kan være meget dyrt. Når et badekar fjernes, bliver fliserne på væggene og gulvene også beskadiget. Udskiftning af gulvfliserne og maling af væggene er en ekstra udgift. Men hvis et badekar simpelthen reglas, er det forholdsvis billigt og forøger badekarets levetid. Badeværelses restaurering eller renovering projekter begynder altid med rengøring og reparation af ridser og chips. Efter reparationen er der udført ætsning og binding, og endelig er reglazing foretaget. En vellykket regulering afhænger ofte af, hvor godt de tidligere stadier af refinishing er blevet udført.

Anden Artikel

Installationsvejledning til pejs
Typer af Drill Chucks
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan installeres en præformeret bordplade
Hvad er fordelene ved træskruer?
RICS Code of Professional Conduct
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan man går grøn med apparater
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Typer af Udvendig Stucco
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Design stil ideer til et toscansk tema
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Laying Keramisk Tile
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd