Log Home Building Bøger

Log Home Building Bøger  For en person, der har en skovdrift og en masse tid og energi, kan et loghjem være et tilfredsstillende projekt og en relativt billig måde at erhverve et hus på. Teknologierne til logopbygning er blevet slået igennem i mange hundrede år, og alle færdigheder og metoder er tilgængelige i en række bøger. At købe mere end en bog om emnet vil give flere perspektiver og hjælpe med at lette eventuelle mangler af viden hos en enkelt forfatter.

'Build Your Own Low Cost Log Home' af Roger Hard

Ud over at Oplysninger om, hvordan man bygger med logfiler, indeholder denne bog sektioner om køb af boliger fra fabrikanter. Denne metode til at opbygge et træhus er dyrere, men langt mindre arbejdskrævende og passer til nogle bygherreres behov. Hard indeholder også information om planlægning, placering og eksternaliteter som veje og landskabspleje. Et moderne hjem kan være bygget af logs og stadig ikke afvige betydeligt fra noget andet hjem med hensyn til rummet, komforten eller teknologien indenfor. Hard 's metoder vandt viser dig den absolut billigste måde at opbygge et loghjem på, men gør det muligt for dig at oprette et moderne hjem ved hjælp af logfiler, hvilket præcis det nogle bygherrer søger at gøre.

'Log Construction Manual' af Robert Wood Chambers

Denne bog indeholder mange billeder, der hjælper med at præcisere, hvad der foregår i de forskellige trin i at opbygge et loghjem. Chambers vedtager en meget progressiv tilgang til en traditionel kunst, der ikke kun dækker de gamle færdigheder i formgivning og stabling af logfiler, men også nye innovationer som logbøjler. Skriveformen er egnet til personer, der måske har mindre erfaring med at opbygge et loghjem, da forfatteren tager sig tid til at løbe gennem hvert trin udførligt, snarere end at antage læseren har tidligere erfaring og viden.

'Komplet guide til byggelog Homes 'af Monte Burch

Burchs bog er rettet mod bygherrer, der er interesseret i traditionelle måder at opbygge et loghus på. Det er mere passende for en gammeldags' bjælkehytte 'i stedet for' loghjemmet ', mange mennesker synes at foretrække i dag.Burch foretrækker de enklere metoder til konstruktion, idet fordelen er, at hele projektet bliver billigere. For dem, der søger en praktisk erfaring, et middel til at købe et hjem uden et stort pant, og som nyder en mere rustik føler, denne bog er et godt sted at begynde.

Anden Artikel

Hvordan man laver en dørknap
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Oplysninger om lydisolering
Poleret Betong Gulv Ulemper
Typer af Udvendig Stucco
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Passiv solvarmeinformation
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Sådan installeres en granit skivebord
Bygning en skorsten til en brændeovn
Hvordan man laver et hovedgærde med hylder
Typer af keramiske fliser installationer
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Beton Patio Alternativer
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
Sådan limes tæppe til træ
Badeværelse Remodel Checkliste