Innovative Byggeværktøjer

Innovative Byggeværktøjer  Hvert år findes værktøjsfabrikanter på måder at hjælpe konstruktionens besætninger arbejde smartere, ikke sværere. De gør dette med subtile ergonomiske ændringer og game changing innovationer. Vores langsomme økonomi har motiveret leverandører til at udvikle produkter, der reducerer byggeomkostningerne. Samtidig øger de ydeevnen ved at gøre værktøjer med mere strøm, længere tid og større komfort. Takket være markedsdynamikken har det aldrig været lettere at finde det rigtige værktøj til jobbet.

PocketClock / GPS < / h2> Kontrol overhead er afgørende for entreprenører, og en stor del af det er at holde styr på medarbejderne. PocketClock / GPS er et softwareværktøj, der fortæller vejledere, når arbejdstagere ankommer på jobstedet og når de forlader. Softwaren kører på Windows Mobile PDA'er og smartphones, BlackBerries, Apple iPhones og iPads og iPod Touch. Arbejdstagere bruger softwaren til at slå ind og ud og logge det arbejde, de gør. Da softwaren registrerer deres GPS-placering, når de foretager en post, kan supervisorer fortælle om medarbejderne er, hvor de skal være, og kan også spore den tid det tager for en arbejdstager at pendle mellem arbejdspladser. Tilsynsmyndigheder kan endda bruge GPS til at definere virtuelle perimetre og tag dem med billeder og lyd af lokationen. Hvis en medarbejder forlader omkredsen i løbet af dagen, registrerer softwaren det.

Entreprenør Motor

Sporing af arbejdsstrømmen på et stort byggeprojekt kan være en udfordring for enhver entreprenør. Entreprenør Engine blev designet til at imødegå denne udfordring, og den er beskrevet som 'fremtiden for entreprenør software'. Denne software service drives af informationsteknologipersonale på en central placering og kan behandle indkøbsordrer til 24 forskellige byggebrancher, delegere projekter til arbejdsbesætninger og styre job fra start til slut. Entreprenør Engine kan fås af enhver, der har clearance fra overalt i verden. Det kan gemme detaljerede kunde-, besætnings- og projektoplysninger sammen med kalendere, advarsler, grafer, fakturaer og næsten alt andet, som en projektleder sandsynligvis har brug for. Disse funktioner gør Contractor Engine til et kraftfuldt værktøj, der hjælper entreprenører til at afslutte job på tid og under budget.

Plumb-Jack

VVS- og rækningsvægge er en vigtig del af konstruktionen, men det spilder meget tid og penge. En entreprenør, der ledte efter en bedre måde opfandt Plumb-Jack. Den er lavet af en tomme firkantet slange med venstre og højre håndstænger og kvadratiske møtrikker. Plumb-Jacks er 107 tommer justerbare vægbøjler, der midlertidigt rette og plumb stud vægge indtil decking og truss støtter er i. Ifølge Cox Custom Homes , en Plumb-Jack 'Gør VVS og justering af vægge hurtigt og nemt arbejde.'

Nail Kicker

Nye produkter udvikles ofte som svar på unmet behov og Nail Kicker er et perfekt eksempel. tvingede byggefirmaer til at reducere omkostningerne, genbrug af byggematerialer er en måde at gøre dette på. Den største hindring har altid været den arbejdskrævende proces for at fjerne negle fra tømmer. Takket være Nail Kicker V20 pneumatiske afdækker er denne opgave ikke længere et problem. Nail Kicker har næsestyringer og stifter til forskellige størrelsesstykker og det ligner en neglepistol minus magasinet. Når du sætter Nail Kicker's næsestyring over et negle og trækker udløseren, skubber det neglen ud på den anden side.

Anden Artikel

Sådan installeres en badekarplade
Trægulv Afslipningsmaterialer
Hvordan installerer du en indvendig trædør?
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Typer af vinduer til et trærammehus
Sådan laver du en garagehylde
Tips til marmor gulve
Typer af Drill Chucks
Tin Køkken Backsplash Ideer
Sådan dækker du et popcornloft
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Indbyggede pejs ideer
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan Grout Slate Backsplash
Oplysninger om badekarregulering
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Hvordan genanvendes polystyren?
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?