Indbyggede pejs ideer

Indbyggede pejs ideer  Der er en række forskellige attraktive og unikke ting, der kan gøres med en indbygget pejs i en stue, soveværelse eller udendørs terrasse. Disse ideer varierer alt efter, hvor pejsen er placeret i huset, og hvad du planlægger at gøre med din indbyggede pejs, da der er visse ting, der ikke kan gøres ud fra pejsens grundlæggende design.

Soveværelse Pejs

En pejs gør en attraktiv tilføjelse til soveværelset og skaber følelser af varme og intimitet i dit helligdom. Tilføjelse af romantiske detaljer til pejsen kan kun øge sin appel. Hvis pejsen har en mantel, skal du placere lys i alle former, størrelser, dufte og farver langs den, og belysning dem, når tiden er rigtig, hvilket kan tilføre subtilt lys til den varme glød, der er skabt af en brand, der er lavet under dem. Hvis pejsen ikke bruges meget ofte, kan indersiden af ​​pejsen selv tjene som et område til stearinlys at sidde, skabe et kontrolleret miljø for at brænde, såvel som et, der er lettere at lette og bruge regelmæssigt .

Dagligstue Pejs

Som en pejs er ofte midtpunktet i et opholdsstue, vælger mange mennesker at placere genstande, der repræsenterer deres familie, deres tidligere oplevelser eller deres husstand på mantel over pejsen. Ved hjælp af murskruer Til støtte kan fotos og malerier endda hænge på selve brænderens sten eller murstenstruktur. Med et antal af disse billeder eller malerier hængt på pejsen i stuen, kan man oprette en unik mosaik. Det anbefales dog normalt ikke at hænge et fjernsyn på eller i nærheden af ​​pejsen selv, da varmen kan beskadige eller smelte følsomme komponenter og dermed ødelægge fjernsynet.

Udendørs Patio Pejse

Mange mennesker med udendørs terrasser indbygger deres egne pejse, så de kan sidde udenfor på en kølig eller kold nat nær komforten af ​​en kontrolleret ild. Disse pejse er normalt en del af det større patio design, og i betragtning af at de er udenfor, kan de kun have et begrænset antal dekorative elementer på dem, da de vil blive udsat for vejr konstant. Udendørs julelys kan strækkes omkring disse patio pejse for at give ekstra lys og indfald. Stak en bunke ved ved siden af ​​udendørs pejsen, så den altid vil være på hånden; og hænge spydspidser på kroge ved siden af ​​pejsen for at stege marshmallows eller shish-kabobs.

Unikke Pejs Looks

Når din indbyggede pejs ser blidt ud eller måske har udviklet nogle få revner i sin udvendige mørtel eller cement, kan være en vanskelig ting at erstatte, idet udskiftning af en del af pejsen ofte betyder at udskifte hele pejsen. Dette kan blive et stort byggearbejde. Det kan dog være værd at overveje at tilføje faux tapet på ydersiden af ​​pejsen, der er designet til at håndtere varmen fra ilden indeni. Denne tapet kan ligne mursten eller en række almindelige sten, der anvendes i pejse; nogle mærker ser realistiske ud, indtil du står ved siden af ​​det eller rører det. Du kan også faux-male mursten eller sten på ydersiden af ​​pejsen, hvis du er kunstnerisk tilbøjelig.

Anden Artikel

Sådan genskabes Formica bordplader
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan installeres PVC Loftfliser
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan installeres spansk flise
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Fjernelse af klæbemiddel fra vinylflise
Sådan fjerner du en linoleumgulv
DIY Hårdt Trægulv Raffinering
Hardwood Vs. Laminat
Hvad er melamintømmer?
Instruktioner for laserniveau
Sådan appliceres trægulve til beton
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Hjemmelavede indendørs brænderække
Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Sådan udskiftes badekar
Installationsvejledning til dykkerbord