Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?

Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border? 

1.

Fyld huller i væggene ved hjælp af gipsmudder og en 2-tommers spidskniv. Brug tømmerkniven til at fjerne støt.

2.

Sandvægge malet med olie, glans eller halvglans maling ved brug af slibeblok. Wrap 200-grit sandpapir rundt om en sandblok og smør let maling, indtil den mister sin glans.

3.

Bland en opløsning af 1 kop ammoniak og 1 kop rent vand i en plastik qt. beholder. Brug en svamp til at tørre ned væggen med opløsningen. Lad tørre.

4.

Anvend tapet primer / forsegler til væggen med enten en 4-tommer pensel eller en malingsrulle. Vælg tapetprimeren / forsegleren baseret på dine ansøgningskrav, og følg producentens anvisninger for påføring og tørretid.

5.

Start grænsen i det mindst iøjnefaldende hjørne. Som du arbejder rundt i rummet, matchende mønstre, er dette det sidste hjørne og kan ikke ende med et matchende mønster.

6.

Mål bredden af ​​et væghør til hjørne ved hjælp af et fleksibelt målebånd. Tilføj 1 tommer til målingen, og skær en bånd med tapetgrænse til denne måling ved hjælp af en barberkniv.

7.

Tilføj lunkent Vand til tapetbakken.

8.

Rul det skårne stykke tapetgrænse, så mønsteret vender ind, og den forpastede side vender udadtil på rullen. Hold rullen løs, så vandet kan nå hele tapetgrænsen.

9.

Placer rullen i tapetbakken. Lad baggrundsrammen være i vandet så længe som anbefales af tapet grænsen producent. Dette er normalt kun af ew sekunder. Hvis tapetgrænsen er forladt i vandet, vil pastaen blive afvasket.

10.

Træk papiret fra bakken, tegne det ud ved forkanten af tapet grænsen. 'Bog' tapetgrænsen ved at lægge den på et bord, trykt side ned og fold hver ende til midten, klistret side til indsat side. Dette giver klistretiden til at aktiveres fuldt ud uden udtørring. Følg baggrundsbankproducentens anvisninger om, hvor længe du vil lade papirbogen, normalt fem minutter eller mindre.

11.

Placer grænsen på plads på væggen, så du kan u0026 #xBD; tommer af tapetkanten for at strække sig forbi hvert hjørne. Smid papiret ned med en svamp, fjern rynker og skubbe luftbobler ud, mens du går. Brug svampen til at fjerne overskydende pasta fra kantens kant, skyll svampen med rent vand, mens du arbejder.

Mål den tilstødende væg, og skær den næste længde af tapetgrænse 1 tommer længere end måling. Kontroller inden skæringen at mønsteret matcher Den eksisterende grænse, og juster efter behov.

13.

Rul klippebaggrundsrammen, så mønsteret vender ind og den forpastede side vender udad. Installer tapetet grænsen efter de samme procedurer for befugtning, bestilling og installation.

14.

Skær gennem begge stykker tapetgrænse i hjørnet, hvor de overlapper hinanden ved hjælp af ar azor kniv. Start øverst på grænsen og skær ned efter hjørnet. Fjern de to overskydende stykker tapetgrænse. Fortsæt rundt i lokalet, indtil tapetets grænseinstallation er færdig.

Baggrundsgrænser er en hurtig måde at tilføje øjeblikkelig farve og design til ethvert rum. De kan afspille den eksisterende stil på et værelse eller give dig et startpunkt for at opbygge dit værelse. Der er tapetgrænser til rådighed i enten forpastede eller almindelige sorter, og de præ-indsatte grænser eliminerer behovet til separat applikation af tapetpasta. Den hurtige installation af præpastade tapetgrænser giver dig mulighed for at omdanne et værelse om eftermiddagen.

Anden Artikel

Sådan Remodel en pejs mantel
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Sådan vurderer du stenfinermængder
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
Installation af en pejsblæser
Typer af Drill Chucks
Køkkenventilation
DIY Dørstøbning
Sådan vurderer stilladser
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Bench Grinder Instruktioner
Sådan skæres træstøbning til et loft
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Instruktioner for laserniveau
IBC Midlertidige Bygningskrav
Sådan finder du badeværelse opbevaring