Hvordan genanvendes polystyren?

Hvordan genanvendes polystyren? 

Polystyrengenvindingsanlæg

Store polystyrengenvindingsanlæg sorterer rent polystyren fra mad, metal eller andre stoffer. Disse faciliteter konverterer brugte madbeholdere, kølere, dvd-tilfælde og mange andre produkter fremstillet af polystyren og skabe frisk, brugbar polystyren til brug ved fremstilling af mange lignende produkter. Genanvendt polystyren holder affald ud af lossepladser og bevarer den energi, der kræves for at producere nyt polystyren.

Sortering og slibning af polystyren

Polystyren genbrugsanlæg sortere polystyren, send derefter ren polystyren til slibning i polystyren fluff eller strimlet polystyren. Forurenet polystyren vaskes og tørres, inden det bliver grundet til yderligere brug. Generelt er mange aspekter af denne operation mekanisk, men den fleste polystyrensortering overvåges eller udføres med menneskelige ressourcer.

Ekstruderende polstyren

Strimlet polystyren komprimeres under varme og tryk for at fjerne al luft fra lunefluenslommene. Dette smeltede polystyrenmateriale bliver så tvunget - eller ekstruderet - gennem en maskine bestående af et stort indgangspunkt og flere små udgange. Polystyrensmeltningen ekstruderes til mange lange tråde af frisk polystyren.

Polystyrenpellets

De lange tråde af polystyren hakes i flere små pellets og sorteres farve. Polystyrenpellets sendes til producenter, der har brug for polystyren til at lave forskellige varer. Polystyren er et af de bedste emballagematerialer til forsendelse, da det isolerer godt og er billigt; Det er desværre det, der forhindrer genanvendelse af polystyren.

Polystyren genbrug er omkostningsforebyggende

Polystyren genbrug er ikke praktiseret på mange områder. Polystyren genbrug kan koste mere i shipping end det er økonomisk muligt at garantere. Polystyren er i det væsentlige luftpustet til brug i shipping, og disse marshmallow-lignende stoffer kræver en betydelig del af rummet til genanvendelse af transport- og fragtvogne. Flere virksomheder forsøger at markedsføre polystyrensmeltningsanordninger til forretnings- eller bybrug, der muliggør lettere forsendelse til polystyrengenvindingsanlæg, hvilket gør det mere tilgængeligt for polystyren. Polystyren genbrug er generelt ligner andre former for genbrug. Store lastvogne transporterer polystyren, der samles på forskellige steder, til polystyrengenvindingsanlæg, svarende til Dart-genanvendelsesoperationen i Mason, MI. Ifølge Concord, CA, hjemmeside, tager polystyren mere plads i disse store lastbiler end det er rentabelt at genbruge.

Anden Artikel

Sådan fjerner du en linoleumgulv
Liste over værktøjer til byggeri
Wall Maleri Idéer til et Stue
Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
Forskellige typer træ døre
Gør det selv Finishing en kælder
Stone Tile Ulemper
Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Handicappede krav til toiletter
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Sådan repareres køkkenlaminat
Sådan appliceres trægulve til beton
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan ændrer du en kranelygte
DIY Door Trim
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Beton u0026 Husreparation