Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?

Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem? 

Tilføjelse af dæk

Et dæk giver øjeblikkelig klageadgang. Det betyder, at potentielle købere, der kigger efter et hjem, først vil se et dæk, inden de selv går ind. Dette er nyttigt for at tiltrække flere købere. Dæk tiltrækker meget mere opmærksomhed end nye inventar eller opgraderinger inde i huset. For at være virkelig effektiv skal et dæk passe ind i landskabsplejen og være tilgængelig ved en dør, selvom det betyder at skulle tilføje en.

Typer af træ

Den type træ, der bruges i et dæk, er også vigtigt . Pine er et populært materiale, fordi det er mere genanvendeligt og ofte billigere end andre trætyper. Det slipper dog hurtigere. Boligejerne bør ikke bruge kompositmaterialer, fordi de fleste ikke kan farves og slides hurtigere ud end almindeligt træ. For at øge værdien skal boligejerne holde fast i et klassisk pyntemateriale som cedertræ.

Vedligeholdelse

Et korrekt vedligeholdt dæk tilføjer mere værdi til et hus. Det kan betyde, at du blot giver dækket et nyt lag af plet hvert par år, men nogle dæk tager mere arbejde. Hvis dæket er tæt på træer, fjerner regelmæssige sweepings fyrretræ eller blade. Hvis det er i et mildere klima, skal træet rengøres lejlighedsvis med blegemiddel for at fjerne skimmel og meldug.

Ekstra

Ekstra tilføj appel til et dæk. Nogle ekstramateriale er enkle, som fx planter kasser fyldt med blomster. Andre er mere komplekse og dyre, såsom et spa eller hot tub. Nogle projekter falder i midten, såsom rækværk eller gitterværk, der giver beskyttelse og skygge til dækket. Mange ekstramateriale afhænger af beliggenhed og klima. Udsigter fra dækket bør altid overvejes.

Gazebos

Gazebos er lukkede dæk, der normalt ikke er knyttet til huset. En havepavillon med alle nødvendige materialer kan koste mellem $6.000 og $10.000. Det kan give værdi til et hjem, hvis det placeres i en populær, solrig del af gården. Gazebos kan være nyttige for husejere, der ikke har plads nok til at vedhæfte et dæk, men har brugbar gårdplads. Når folk tænker på måder, de kan tilføre værdi til deres hjem til videresalgsformål, overvejer de ikke altid at tilføje et dæk. Et dæk har mange fordele, f.eks. En meget lavere pris end at tilføje et værelse eller ombygge en kælder. ønsker et dæk, der ser godt ud, er holdbart og tjener et klart formål.

Anden Artikel

Sådan monteres en Spice Rack på en væg
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Installationsvejledning til fladt tag
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan tegner du en dampbad
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Badeværelse Remodel Checkliste
Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
Ideer til en to-bil garage
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Installation af keramisk flise over beton
Sådan tegner du en garage
Sådan genskabes Formica bordplader
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung