Hvad er polymerbeton?

Hvad er polymerbeton? 

Definition

Polymerbeton er en aggregeret blanding, der bruger en slags epoxybindemiddel til at hærde og hærde på plads. En polyester-, vinylester- eller normal epoxyblanding anvendes ofte, men polymerbeton kan fremstilles med mange slags polymerharpikser, der gør det muligt at hælde betonen eller tvæle og derefter hærde. Det hærder gennem en kemisk reaktion med polymermaterialet. Som traditionel beton har den også vand, sand og grus eller knust sten som primære ingredienser.

Fordele

Polymerbeton giver forskellige fordele afhængigt af harpiksen, der bruges til at gøre det. Acrylbindemidler sætter meget hurtigt og giver modstand mod forvitring, mens epoxier skaber et meget stærkt materiale, der krymper meget lidt, da det hærder. Furanharpikser kan modstå høje temperaturer, og polyureaharpikser kan erstatte phenoler eller formaldehyder i mange byggeprojekter.

Overvejelser

Polymerbeton skal blandes meget præcist og meget grundigt. Det kan ikke blandes på forhånd og holdes simpelthen vendt for at undgå hærdning - den kemiske reaktion vil ske uanset hvad. Også de kemikalier, som denne type betonanvendelser kan være meget farlige, og alle i nærheden skal have masker og hudbeskyttelse.

Anvendes

Polymerbeton anvendes til mange specialiserede byggeprojekter. Ligesom andre typer beton kan den bruges til at deltage i to forskellige komponenter eller at tilvejebringe en struktur eller base. Materialet anvendes i elektrisk eller industriel konstruktion, hvor betonen skal vare længe og være modstandsdygtig overfor mange typer korrosion.

Polymer Mortar

Polymermørtel er en glattere type polymerbeton, der kun er fremstillet af et bindemiddel og et fint aggregat som sand. Den bruges primært til at tilslutte genstande, som almindelig mørtel, men har ikke den samme tendens til at bære i hårde klimaer. Det kan også bruges til at belægge genstande til beskyttelse. Polymerbeton er ikke som traditionel beton, selvom den bruger nogle af de samme typer materialer. Det anvendes også til byggeprojekter på samme måde, men polymerforbindelserne giver betonen flere egenskaber, der har tendens til at gøre det mere sikkert eller mere holdbart end almindelig beton. Polymerbeton tendens til at være dyrere end den traditionelle version og måles mere specifikt hvad angår tæthed og krympning.

Anden Artikel

Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
DIY Commercial Flooring
Sådan installeres spansk flise
Instruktioner for laserniveau
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Sådan betjenes en skærebrænder
Hvordan man laver en dørknap
Typer af lette badekar
Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan ændres bladet på en mitsave
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Hvordan male badeværelset
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
RICS Code of Professional Conduct
Sådan limes en solid bambusgulv
Sådan installeres PVC Loftfliser