Home Design Alternativer til en Garage

Home Design Alternativer til en Garage  Renovering af en garage er en opgave, der kan variere fra simpelt til svært, billigt til high-end, afhængigt af den tilsigtede brug for rummet. Designe og renovere et nyt rum i en garage kan kræve en ekstern entreprenør, elektriker eller blikkenslager; eller det kan bare kræve en DIYers fysiske arbejde, ekspertise og tid, afhængigt af hvordan du vil have din alternative garage til at fungere og se.

Opbevaring

Opbevaring er den mest almindelige brug for en garage, men rummet er ikke altid brugt effektivt. Ved hjælp af en garage til opbevaring må det ikke betyde at ofre parkering eller et arbejdsbord. Organisation med hylder eller stativer langs en væg i en garage kan frigøre den anden side til en bil. Hold orden organiseret uden at hylle gulvpladsen ved at hænge klare objekter fra kroge på væggen og ud af vejen.

Fritidsrum

Opret et spillerum i en garage på ethvert budget. Selv en enkelt bil garage giver plads til et poolbord eller bord bord og en mini køleskab En enkel kaste tæppe og en sofa skaber et opholdsrum i et billigt, varmt vejr spilrum.

Home Gym

En garage er også et fælles sted at oprette et hjem gym. bænke, kardioudstyr som en tredemølle eller stationery cykel, og andet træningsudstyr kan opstilles i en garage med rigelig plads tilbage til parkering eller opbevaring. Garager kan forblive relativt kølige om sommeren og har typisk mindst et par afsætningsmuligheder, hvilket giver mulighed for strøm til gym udstyr, en fan og muligvis endda et tv eller radio.

Vokseværelse

Et vokseværelse kan bygges i en garage, ofte uden at skulle tilføje ekstra stikkontakter. Tilføj enkle arbejdsbænke eller borde langs en væg i en garage med flere vokslamper suspenderet ovenfor. Hylder giver plads til haveværktøj og forsyninger. En garage vokser værelse giver hjem gartnere et sted at starte frø til at dyrke haven producere eller eksperimentere som en amatør botaniker.

Anden Artikel

The History of Cavity Wall Insulation
DIY: Porch Ceiling
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan bruges baseboard Trim
Ontario Government Renovation Grants
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan skærer du kanalen med en saksave
Tilskud til låvebeskyttelse
Installationsvejledning til pejs
Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
Asfaltmalingsideer
Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan isoleres bag gips
Hvad er passiv solkraft?
Sådan konverteres 14 Micron til Mils
Tile Underlayment Options