Garage Floor Refinishing u0026 Protecting

Garage Floor Refinishing u0026 Protecting 

Sådan blander du grundbeklædningen?

Det første skridt i retning af at genfinde gulvet er at blande grundbeklædningskomponenterne korrekt ved hjælp af en rystemixer eller en malerpind. Ved brug af en jiffy mixer, skal mixeren indstilles med langsom hastighed. Den resulterende blanding bør ideelt set være fri for nogen striber. Efter at den er grundigt blandet, lad blandingen stå i ca. en halv time. Før du bruger det, skal du ruste det igen.

Sådan tilbereder du gulvet

Før du måler gulvet, skæres i hjørnerne og ekspansionsledene med en lille rulle, så maling spredes lige til alle hjørner. Da disse områder er svære at nå, er det bedre at bruge en mindre børste til at belægge gulvet. Sørg for at du bruger malere tape til at tape væk langs bundpladen, så epoxysmeret ikke kommer ind i uønskede områder på væggene.

Anvendelse af Basecoat

Når malingen og gulvet er tilberedt, skal du bruge en rulle at anvende tynde bånd af maling på gulvet. Derefter ruller du over båndene for at sprede dem til et større overfladeareal. Du kan anvende et enkelt frakke eller flere frakker. Sørg for, at du ikke får nogen løse fibre eller støv på panden, ellers vil det ødelægge maling.

Anvendelse af farvechips

Du kan anvende chips til det våde gulv efter hver seks fødder af gulvet, at du maler. Hvis du har flere farvede chips, bland dem godt i forvejen, så de ser ensartede ud. Lad chipsene falde i. Når du anvender chips, skal du sørge for, at du kun bruger små håndfylder, så deres dispersion er så ensartet som muligt.

Påføring af Topcoat

Det klare overtræk lægges til gulvet at gøre det slid og kemisk resistent. Det giver også glans til gulvet. Overdækningen påføres kun på gulvet, efter at basecoaten er helt tørret og helbredt. Overdækningen skal blandes på samme måde som basecoat. Lad det stå i 30 minutter. Overdækningen påføres på samme måde som basen. Under applikationen skal der imidlertid opretholdes ensartethed for at forhindre uklarhed i pletter. Epoxy gulve er den mest populære teknik til garage gulv refinishing og beskyttelse. For at gøre gulvet endnu mere attraktivt, kan farvede chips tilføjes til gulvene. For at give optimal beskyttelse til gulvet er det vigtigt at vælge den rigtige epoxy basecoat og en klar topcoat eller en topcoat af matchende farve.

Anden Artikel

DIY Isolerende et loft
Sådan installeres Cedarbeklædning
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
Sådan fjerner du gammel hardware
Værktøjer til fremstilling af en dør
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Forordninger for badeværelser
Sådan keramiske fliser en trappe
Dør Trim Options
Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Formålet med et Silt Fence
Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
De billigste måder at opbygge en skur på
DIY Betonpolering
Hvad er murstenfinerkonstruktion?
Typer HardiePlank Siding