Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs

Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs  Bruser og badekar er to forskellige dyr, selv uden den ekstra kompleksitet at overveje byggematerialer. Bruseren kan omfatte et badekar eller kan simpelthen være en fritstående brusekabine. Et fritstående badekar kan dog have et brusehoved installeret på væggen i nærheden, men skal altid tilpasses til brug som en del af et bad. Støbejerns badekar, ofte med klo-fod-sorten, er ingen undtagelse.

Funktionalitet

En bruseniche er designet til at rumme en person, der står for at tage et bad og er bygget til at modstå konstant vandtryk og forhindre utætheder. Selvstændige kar skal dog tilpasses til disse formål. Ofte omsluttet med add-on bruser sæt, der omfatter en omløbsvand og rektangulær bruser gardin stang, der hænger suspenderet over karret, forsøger disse 'shower kits' at indeholde vand med bruser gardiner. Selv om dette virker i et vist omfang, vil designen af ​​hængestangen sjældent være lige så effektiv som en lukket bruseniche - og installationen er ofte vanskeligere at rengøre og vedligeholde.

Design

Støbejerns badekar er populær for dem, der søger autentisk, klassisk eller 'retro' indretning. Mens badekarene er utænkeligt attraktive og veludformede, kan det være klogt at stille dig selv nogle spørgsmål, før du installerer en. For eksempel bruger du mere tid med at bade eller brusebad? Hvis du bruser dagligt, kan det ikke være det mest praktiske valg at installere et frittstående badekar. Mens andre problemer også kommer i spil, når du vælger mellem badekar og bruser, spørg dig selv, om du vil nyde et støbejernspulver eller i sidste ende ønsker dig at installere et brusebad.

Nem installation

Bruserenheder er relativt let og let at manøvrere, især mindre boder, der kan passe gennem døråbninger. Støbestål kan dog veje 200 til 300 pund eller mere, ikke inklusive vægten af ​​vand (og beboer). Ud over vanskelighederne med fragt, transport og montering af sådan en tung genstand kan et støbejernspulje medføre vanskeligheder, hvis det er installeret ovenpå eller på en svagere gulvkonstruktion hvor som helst i huset. Akryl- eller plastbruser enheder, men typisk ring på kun en tredjedel af en støbejerns vægt. Husk, at VVS til disse karre er typisk udsat, så opdaterede armaturer kan være nødvendige.

Omkostninger

Støbejernsbade ligger på den højere ende af prissætningsspektret for badeværelsesapparater, der løber i et typisk interval fra $950 til $2.000 (mere dyre modeller er tilgængelige, selvom der opnås et støbejernspulver i området $1.000 - $1.500 er rimelig). Badeværelsesenheder er til rådighed til meget lavere priser, men det er usandsynligt, at de vil tilbyde kvalitet håndværk, holdbarhed og stil i støbejernstanken.

Anden Artikel

Sådan Skær Miters i Crown Molding
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
DIY Betonpolering
Hvordan man designer en toscansk perle
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Opbygning af en forbrændingspanel
DIY Commercial Flooring
Dele af en Trappe Railing
Hvordan man laver en dørknap
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Typer af lagskruer
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Sådan installeres et toilet på en cementplade
ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Hvordan man designer en loft konvertering
Hvordan opbygger jeg en bænk med en tykkelse planer?
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser