Den bedste måde at isolere et hus på

Den bedste måde at isolere et hus på 

1.

Ring til dit servicefirma og bede om en energirevision. Den minimale R-værdi til isolering af dit hjem afhænger af det område, hvor du bor, hvordan dit hus er bygget og den varmekilde du bruger.

2.

Forskning over internettet og find ud af hvilket klima dit hjem er i ved at gå til Institut for Energi s websted på: www.energy.gov. Hvis du bor i et mildt klima, har du brug for R-11 isolering i væggene og gulvene og R-19 i lofter Hvis du er i et moderat klima, skal du have R-19 i vægge og gulve og R-30 i lofter. Hvis du bor i et koldt klima, skal du have R-19 i vægge og under dine gulve og R-38 - R-49 i lofter.

3.

Overvej forskellige former for isolering til forskellige rum i dit hus. Overhead rum betragter glasfibertæpper, batts, sprayskumisolering, isolerede bordprodukter eller reflekterende isolationssystemer. Du kan fylde lukkede hulrum bag færdige vægge med indblæsningsisolering med en tragt eller en skumisolering.

4.

Kombiner isoleringstyper isolat ion. Du kan rulle isolering over af løs-fyld isolering på et loft; eller gør lige det modsatte. Hvis din lofts temperatur falder under 0, dækker du en isolering med lav tæthed, løstfyldning med en tæppeisolering.

5.

Monter batts af glasfiberisolering, der har damphæmmende facings, hvis du bor i et område, der er fugtigt og fugtigt. Eller brug isoleringsbatter med flammefaste facings til ufærdige områder som kældre, hvor isoleringen vil blive udsat.

Hvis du er som de fleste boligejere, forbruger din opvarmning og køling 50 til 70 procent af de forsyningsselskaber, du betaler for hver måned. At isolere dit hjem ordentligt kan spare dig penge på energiomkostninger og holde dig køligt om sommeren og varmt om vinteren. Isolering er bedømt af R-værdier, også kendt som termisk modstand. Jo højere tallet for R-værdien er, desto mere effektiv er isoleringen. Den bedste form for isolering til dit hjem afhænger af, hvor meget du har brug for, adgang til placeringen for at isolere, ledig plads til isolering og tilgængelighed og pris for isolering i dit område.

Anden Artikel

Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Formålet med et Silt Fence
Installation og finish af hårde trægulve
Handicappede krav til toiletter
Hvad er passiv solkraft?
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Installationsvejledning til dykkerbord
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Husholdningsmåleværktøjer
Sådan justeres køkken hængsler