Barn Building Ideas

Barn Building Ideas  Engang kun for heste, har lader overgået til alt fra populære spillesteder til bryllupper og arrangementer til et sted at holde køretøjer. Den klassiske struktur er blevet omdannet til alle mulige ting som garager, bilporte, gæstehuse, studier, arbejdsskure og mere. Flere trends, der vises i populære hjemmetider, har ramt jorden.

Barn Guest House

En af disse voksende tendenser er at bygge eller omdanne lader til pensionater eller poolhuse. Høje lofter og åbne grundplaner giver mulighed for lofts og rummelige værelser, som undgår overfyldning med gæster i et hovedhus. Dette kan også være en mulighed for en svigerfamilie. Hvis du senere beslutter dig for mere opbevaring, kan låven nemt konverteres tilbage til en lagerplads eller lejeplads. Overvej at du bliver nødt til at tilføje en septiktank og kloak hookup, hvis du planlægger at tilføje et toilettet til din staldgastehus. Soltag er ved at blive mere populære, når det gælder lader el.

Barn Studio

Barns gør også et ideelt studie til kunstnere eller et showroom til antikviteter eller malerier. Det åbne, høje område giver plads til kunstnere til at fremvise deres arbejde og lagre materialer. Transportdøre og åbninger giver også mulighed for bedre luftcirkulation, som er ideel til malere.

Barneværktøj

Hvis du er håndværker, opretholder du en stor masse jord, eller du nyder bare at arbejde med værktøjer, overveje en lade værksted. Et låveværksted giver masser af lagerplads til store værktøjer som bordsave og traktorer. En stangfødning eller stald, der er konstrueret med træbjælker, er den billigste at bygge og i modsætning til en garage, vil give dig masser af plads til at sprede sig ud. Stallejer har normalt snavsgulve eller kan bygges med betongulve til en mere stabil arbejdsflade.

Anden Artikel

Laying Keramisk Tile
Greenhouse Living
Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Tilskud til låvebeskyttelse
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Tilslutning af to støbekroner
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan limes tæppe til træ
Hvordan man designer et tag truss
Sådan installeres en præformeret bordplade
Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan finder du et hus med postnummer
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
IBC Midlertidige Bygningskrav
Tile Countertop Options
Oplysninger om lydisolering
Sådan Bor Concrete
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue