Udvendige malingseffekter

Udvendige malingseffekter  Der er mange måder at bruge udvendig maling til at tilføre interessante effekter på ydersiden af ​​et hjem ved at anvende maling til både ydersiden og dekorative ting uden for hjemmet. Med udvendig maling kan du skabe forskellige effekter ved at bruge enkle genstande, der findes rundt om i huset, og tilføje tekstur og design til objektet.

Kombinere

En nem måde at tilføje trækornekstur på objekter kræver ikke mere end et hår kam. Påfør malingen og lad det blive let klæbrigt. Derefter holder kammen stramt, træk kammen i en bølget bevægelse langs træets naturlige korn for at skabe en dyb trækorneffekt. Alternativt, for at skabe andre dramatiske effekter skal du bruge kammen til at skabe fans, fjerning eller regnbueffekter på de malede genstande.

Træbark

Sæt en malerulle med gummibånd og brug den til at påføre maling på yderflader. Denne kombination skaber en ru, fint struktureret maling overflade, der ligner træbark. Denne type applikation tilføjer et interessant strejf til træplantere, kabinedøre, ruder og udendørs opbevaringsskure.

Stippling

Stippling skaber illusionen af ​​en betonoverflade. Almindeligt anvendt over udvendigt træ for at skabe udseende af stucco, skaber dette udseende ved at køre en syntetisk malingrulle let over frisk applikeret udvendig maling. Forskellige teksturer af malingsruller skaber forskellige stipplingseffekter på malingen, så eksperimentér med flere forskellige typer ruller, indtil de har den ønskede effekt.

Bortskaffelse

Brug en fleksibel puttykniv, malingskniv eller endda et gammelt kreditkort til Påfør udvendig maling på overflader, på samme måde som en bager ville anvende is på en kage. Denne type applikation kan skabe både overfladiske og dybe tekstureringseffekter. På grund af tykkelsen af ​​malingen under påføringen spænder tørretiderne for denne applikationsmetode mellem flere timer og dage, så planlægger at gøre denne type applikation, når vejrudsigten kræver lav nedbør og fugtighed.

Tips

For de bedste resultater, når du anvender udvendige malinger for at skabe forskellige typer effekter, skal du altid vælge en dag, hvor prognosen kræver mild temperatur og lav luftfugtighed. Undgå blæsende dage, da blæser støv og snavs kan forkæle friskmalet overflade. Selv om foråret traditionelt er tiden til at male og granere, anbefaler de fleste professionelle malere maleri udvendige overflader i efteråret for bedre at forberede overfladerne til beskyttelse i vintermånederne. Altid eksperimentere med skrotstykker af træ, metal eller beton, før du forsøger at anvende teksturerede maling.

Anden Artikel

Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan Remodel en pejs mantel
DIY Isolerende et loft
Forordninger for badeværelser
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Sådan sættes et toilet på flise
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
Sådan fjerner Vinyl Floor Squares
Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
DIY: Badeværelse maleri
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Typer af vinduer til et trærammehus
Badeværelset Redecorating Tips
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan installeres White u0026 Stained Trim Wood Work
Sammenlign køkken kabinet mærker