Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem

Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem  Fremstillede boliger kommer i mange forskellige former og stilarter i disse dage. Selv de typiske egenskaber ved fremstillede boliger, såsom lagerbeklædning, gælder ikke for flertallet, så valg af farver skal ske på baggrund af egenskaberne i dit eget hjem. Du bør føle sig fri til at blive kreativ med processen og gøre hvad du synes, fungerer godt, forudsat at dit kvarter ikke har bestemmelser om hvilke farver du får lov til at bruge.

Naturligt

Naturligt er meget populært lige nu , men dette skal ikke forveksles med neutral. I stedet for at vælge blid nuancer, er ideen at vælge farver, der indeholder nuancer eller nuancer, som er repræsentative for naturen. I stedet for en typisk brunfarve, skal du vælge en nuance, der indeholder sandgrays eller beskidte brune. Du kan blive kreativ med dette. I stedet for bare at vælge en farve som fyrgrøn, skal du i stedet vælge en falmet grøn med fyrretræer. Ideen er at blande nogle farver fra naturen til det endelige produkt for at gøre det blendere end at skille sig ud fra den naturlige skønhed udenfor.

Flere farver

I stedet for at bruge en primær farve og en til trim, er et moderne design funktion er at indarbejde flere farver og teksturer. Mange huse har så mange som fem farver eller mere alle sammen til at forbedre husets naturlige designskema. Da fremstillede boliger typisk bruger en slags sidespor til hele ydersiden, kan du blive kreativ med dette. Hvis du male vinduet trimme en farve og verandaen en anden, vil du være i stand til at vise flere farver for at vise de forskellige dimensionerede funktioner i hjemmet. Du kan også afspille farven på taget, ved hjælp af disse farver for at forbedre resten af ​​hjemmet. Du kan blive så kreativ som du kan lide med dette, vær sikker på at vælge farver, der forbedrer det naturlige design og vis kontrast i de forskellige dimensioner.

Overvej dine naboer

En anden stor ressource til valg af farver er dine naboer eller mere specifikt deres huse. At kigge på de omkringliggende huse er en fantastisk måde at skabe et kvarter tema på. Siden fremstillede boliger har ofte lignende designfunktioner. Maler dit hus til at matche i stedet for at skille sig ud. Det betyder ikke at male dit hus i samme farve, men at vælge en modsat primær eller sekundær farve gør dit hus i en rækkefølge. Hvis din nabo maler sit hus med en fed rød, skal du vælge en anden fed skygge af blå eller gul. ikke bare gøre dit hus tilpas i rækkefølge, men det vil gøre det nemmere for folk at finde dit hus. Mange moderne lejligheder og condos vælger denne tilgang, da det giver dem mulighed for at skille sig ud mod den typiske beige, og det gør det lettere at finde din bygning i en række af lignende designede bygninger.

Anden Artikel

Sådan striber du maling ud af skabsdøre
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Sådan udskiftes Door Trim
Anvendelse af PTFE-tape
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Bygning en skorsten til en brændeovn
Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
Idéer til køkkenliv
Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
Konstruktion Impact Tools
DIY Dørstøbning
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Wallboard erstatninger