Typer af lagskruer

Typer af lagskruer  Lagbolte anvendes til fastgørelse i træ. De kommer i forskellige størrelser og også i en række forskellige materialer. Nogle materialer er meget modstandsdygtige overfor korrosion, og andre er lavet til styrke. Belægning er også et vigtigt kendetegn ved lagskruer; det har en stor indflydelse på både styrke og modstand. De fire hovedtyper af lagskruer er zink, bronze, galvaniseret og rustfrit stål.

Forzinkede stållagskruer

Forzinket stål er sølv eller gul. Zinkbelægningen beskytter skruen mod korrosion. I modsætning til andre materialer er zinkbelægningen på en lagskrue ikke egnet til marin brug. Høje niveauer af vand kan bære zinken, hvilket gør skruen sårbar over for rust.

Silikone Bronze Lagskruer

Silikonebetonbelægningen på nogle lagskruer er en metallegering og består primært af kobber og tin. En lille mængde silicium er også indeholdt i legeringsbelægningen. Bronze er et begunstiget metal til marine miljøer, hvor korrosion er en konstant hindring. Det er mere korrosionsbestandigt end rustfrit stål og stærkere end messing. Disse egenskaber gør silicium bronzebelagte lagskruer et begunstiget fastgørelsesmiddel til træbådkonstruktion. Materialets æstetiske kobberfarve gør det også populært for fint træarbejde. Høje omkostninger gør siliciumbronskruer til en mindre ønskelig fastgørelse end billigere lagskruetyper.

Hot Dipped Galvanized Screws

Et almindeligt syn i kystnære konstruktionen er varmgalvaniserede lagskruer.Disse skruetyper er belagt med så meget zink som muligt.Det exceptionelt tykke lag resulterer i en stærkt korrosionsbestandig lagskrue. Som bronze skruer er galvaniserede lagskruer dyre.

Rustfrit stållagskruer

Rustfrit stål er et almindeligt lukningsmateriale. Lagsbolte fremstillet af dette materiale er korrosionsbestandige, men også moderat prissat. Lagsbolte belagt i forskellige materialer er ofte rustfrit stålskruer under overfladen.

Anden Artikel

Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
DIY Betonpolering
Sådan tilføjes hylder til et skab
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Solenergi u0026 Arkitektur
Sådan bruges en vinkel finder du
Sådan opsætter du en stige
Sådan rammes en badeværelse væg spejl
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Installation af en pejsblæser
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Leed Certification Protocol
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe