Trærammehåndværktøjer

Trærammehåndværktøjer  Moderne, professionelle bygherrer er afhængige af elværktøjer til indramning, men det betyder ikke, at traditionelle håndværktøj til træfremstilling kun findes i museer og antikvitetsforretninger. Disse værktøjer fremstilles og bruges stadig i dag, så de kan forholde sig til entusiaster og fagfolk. specialprojekter, kjolebøger eller bygge et tømmerrammet hjem på den gammeldags måde. Fra den tomandige sag så falder et træ til fly, der kvadrer en tømmeroverflade, der er et håndværktøj til hver fase af en tømmer rammeprojekt.

Tegne kniv

Tegne kniv kjoler og groft plan tømmer. Barkfjernelse er den primære funktion. Tegnekniven har et halvmåneformet blad mellem to håndtag. Bladet skærpes på den side, der vender ud brugeren, brugeren sidder på et tømmer og trækker bladet mod kroppen, skraber op bark, når han trækker.

fly

flyet er et formningsværktøj, der barberer tynde strimler af træ fra en træs overflade . Et flyets udseende ligner en fladbundet boks med et håndtag fastgjort til toppen. En kniv, der lidt udstikker fra bundbunden, skraber træ op, når værktøjet løber over en træs overflade.

Bowsave eller bukke Saw

Bågsaven, også kaldet buksagen, har skarpe vinklede tænder, der gør den velegnet til grov skæring gennem store tømmer. Bue savens blad er ophængt mellem enden af ​​en C-formet ramme, da buebåndet ville være på en jægerbue.

To-mandsag

Tomanssaven kan bruges til at begge faldt tømmer og skåret dem til størrelse engang faldet. Denne sav har to store håndtag på begge sider af et langt klippeblad. Operatørerne skubber og trækker for at trække saven over et tømmer.

Rammehammer

Rammerhammeren har et tungt hoved og langt håndtag, der giver mulighed for fuld kropssvingning og ekstra kraft. Den ekstra brede, ætsede ansigt til hammeren håndterer negle ved kontakt og den lange klo giver mulighed for at gnide og om bord fjernelse.

Mallet

Et hegn er simpelthen en dobbeltsidet hammer lavet af blødere materiale end metal. Mallets er lavet af træ eller gummi, så de kan pund og hammer træ uden at efterlade mærker eller anden skade på overfladen. På samme måde kan en hegn bruges til at ramme en mejselstamme uden at beskadige mejelens håndtag.

Mejsler

Tømmerrammerne kræver slibeskiver, pinde og hulletyper, der er formet ved hjælp af mejsler og en hegn. Mejsler har et lige, fladt blad skærpet i den ene ende og fastgjort til lige håndtag på den anden. Bejdset holdes på plads, og dets stød er ramt med en hegn, der tvinger bladet til at skubbe stykker af træ.

Hånddrevet bor

Før tømmeren brugte tømrere hånddrevne øvelser til at bore huller. Almindelige hånddrevne øvelser har skarpe vedhæftede filer, kaldet bits, ved deres ende. Boremaskinen holder borens håndtag og drejer en vinkel for at skabe roterende bevægelse, der tvinger boret til at bore gennem træ.

Anden Artikel

DIY Flise Mosaic
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
The History of Cavity Wall Insulation
Poleret Betong Gulv Ulemper
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Hvordan installerer du en indvendig trædør?
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan Grout Slate Backsplash
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan konverteres en garage til et studie
Badeværelse Forbedring Idéer
Sådan renoveres Formica bordplader
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Trappe Rail krav
Stil af Backsplashes
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve