Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone

Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone 

Fjern Vinyl Siding

1.

Start øverst på ydervæggen. Vinyl sidespor installerer fra bunden til toppen, og har en indlåsningslip. For at fjerne det, vil du vende om processen, begynder øverst og arbejde dig ned ad væggen.

2.

Skub et værktøj til fjernelse af vinylsider, der kaldes en 'lynlås' værktøj 'under den låsede læbe af det øverste stykke sidespor og pry opad forsigtigt for at bryde op låsning tætning mellem sidestykker. Skub fjernelsesværktøjet langs hele bundkanten af ​​det stykke sidespor for at frigøre det helt.

3.

Tryk den stiplede ende af en flad stang under hver søm med din hammer til løsne, og træk det ud med klaverenden af ​​din hammer. I mange tilfælde stikker spidsens hoved ca. 1/8 tommer, og du behøver ikke den flade bar. Brug kløen på din hammer til at fjerne hver.

4.

< h4> Installer mursten eller sten

1.

Hæld en murstensliste fra beton omkring ydersiden af ​​dit fundament for at holde den nye mursten sikkert. En standard mursten strækker sig ud over fire tommer fra dit hus, og det skal være mindst 24 tommer i højden. Hvis din grundvægge er højere, skal din mursten også være højere.

2.

Installer en dampspærre over dit hjem s boxing. Mursten og mørtel mellem mursten og sten kan absorbere fugt og overføre den til væggen nedenunder. En professionel murmester vil gøre bestemmelser for 'gråt huller', der vil lede noget drypvand, men en dampspærre eller 'house wrap' er stadig nødvendig.

Lay mursten eller sten, ved hjælp af murstenskanten som udgangspunkt og arbejder opad. Fordi installation af kvalitet murværk afhænger af mange faktorer, herunder typen af ​​mørtel, tykkelsen af ​​leddene og holde mursten niveau, kun foretage denne opgave, hvis du er en murer.

Tips og advarsler

 • Kontakt din lokale bygningsmyndighed for at få de rette tilladelser, inden du begynder at bygge. Du skal muligvis overholde bestemte lokale byggekoder, når du installerer murværk.
 • Installation af murværk uden ordentlig opmærksomhed på dræning og fugt kan resultere i støvvækst og råtning af strukturelt træ inden for husets vægge. Kontakt en professionel murer for detaljerede instruktioner, hvis du vil lave dit eget mursten eller stenarbejde.
 • Vinyl sidespor tilbyder et billigt, lavt vedligeholdende udvendigt til dit hjem, men hvis du er klar til en forandring, kan du føje værdi til hjemmet med mursten eller sten sidespor. Mens mange boligejere kan fjerne vinyl sidespor med et par værktøjer, en professionel murer skal installere den nye mursten eller stenbelægning.

  Anden Artikel

  Sådan skæres rustfrit stålfliser
  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
  Sådan installeres en granit skivebord
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
  Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
  Installation og finish af hårde trægulve
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Beton u0026 Husreparation
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag