Sådan stopper du luften under en dør

Sådan stopper du luften under en dør 

1.

Kontrollér dine døre for at se, om du mister energi. Læg et stykke papir under døren og luk døren godt. Ifølge Ministeriet for Energi, hvis du kan trække papiret frit uden at rive det, mister du luft og energi. Du kan også tjekke ved at slukke alle ventiler, lukke alle døre og vinduer og tænde en udstødningsventilator. Kør en røgelsestok rundt om alle døre; hvis røgelse ryger rundt, har du en luftlækage.

2.

Vælg et vejrstrippeprodukt. Der er et stort udvalg af vejrstrippeprodukter til rådighed; arbejde med en professionel installatør eller med eksperter hos en hardware- eller hjemmeforbedringsbutik for at vælge det, der er bedst for dig. Produkterne varierer efter størrelse, materiale og formål, herunder vejrbestandighed, fugtighedsniveau og temperatur. Sørg for at du kender dørens position mod gulv eller tæppe, og vælg et produkt, der ikke vil ødelægge eller beskadige gulvet.

3.

Mål forsigtigt dit vejrstrippeprodukt før installationen. Mål døren og dørstangen to gange før skæring, og skær derefter materialet, så du kan anvende en kontinuerlig strimmel af vejrstripping langs hver side af døren, herunder nedenunder. Sørg for at måle afstanden mellem døren og døren forsigtigt, så vejrstrimmingen sikrer døren uden at gøre det vanskeligt at åbne eller lukke.

4.

Vask døren og dørkar med vand og mildt rengøringsmiddel for at fjerne snavs, støv og andre forurenende stoffer. Disse forureninger kan ødelægge båndet mellem døren og vejrstrimningen, hvilket fortsætter luftlækageproblemet. Tør overfladen grundigt, inden du installerer.

5.

Installer weather stripping materialer pr. Produktinstruktioner; Afhængigt af hvilken type materiale du har, kan installationsmetoderne variere. Sørg for, at alt produkt møder tæt på hjørner eller leddene; huller mellem vejrstrimningsmateriale kan forårsage mere luftlækage.

Tips og advarsler

 • Hvis du har problemer med at lokalisere alle luftlækager i dit hjem, leje en professionel tekniker til at vurdere dit hjem. Disse professionelle kan deprimere et hjem for at finde alle luftlækager i døre, vinduer, sidespor og andre områder.
 • Lej en professionel installatør, hvis du er i tvivl om installationen af ​​din vejrstripping. Kun korrekt installation kan sikre, at luftlækage er stoppet.
 • Der findes en række kommercielle produkter til at ligge foran eller bagved døre for at forhindre luft i at lække under. Find sådanne produkter hos forskellige butikker eller hardware og hjem forbedring detailhandlere.
 • En afslappet, kølig brise i dit hjem kan være behageligt på en forårsdage med vinduerne åbne, men det kan være et mareridt midt om vinteren, når din varme løber. Gab under dørene tillader luft at flygte og spilder dit hjems energi i opvarmning og afkøling. Sammenkobling af disse huller kan betyde, at du sparer penge og energi i dit hjem; vejrstrippeprodukter giver mulighed for at lukke hullet og holde dit hjem som varmt eller køligt som du ønsker.

  Anden Artikel

  Installationsvejledning til pejs
  Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
  Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
  Sådan Stick Plastic til Wood
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Sådan hænger du en kabinettet i badeværelset
  Sådan installeres træ køkkenskabe
  Do-it-Yourself Indbyggede skabe
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Hvad er melamintømmer?
  Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
  Sådan opsætter du en stige
  Typer af Drill Chucks
  Sådan fjerner du en Moen Brusekran
  DIY Epoxy Paint
  Sådan konverteres 14 Micron til Mils
  Sådan vurderer stilladser