Sådan remodeles en mantel

Sådan remodeles en mantel 

1.

Læg dørklæder omkring pejsområdet. Da du arbejder med maling eller plet, skal du åbne alle vinduer i rummet for at kunne tilbyde ventilation.

2.

Påfør et lag malingstrimler på mantelen for at fjerne frakker af gamle male med en gammel pensel. Følg paint stripper instruktioner, som normalt forlader opløsningen i 20 til 30 minutter.

3.

Skraber gamle lag maling forsigtigt efter den tildelte tid ved hjælp af en scraper. Flyt din hånd frem og tilbage i en opadgående bevægelse, vær forsigtig med ikke at ridse træet, når det er udsat.

4.

Sænk grove områder af mantel, ved hjælp af en fin- og mediumgræs sandpapir, og kør den frem og tilbage i samme retning som trækornet. Tør ned med en let fugtig klud for at fjerne støv fra kappen. Lad det tørre helt.

5.

Påfør den ønskede plet eller maling med 2 u0026 # xBD; -inch pensel. Børst på den første frakke, og vent på, at den tørrer i 24 timer, før du tilføjer det andet lag. en høj temperatur plet eller maling for at undgå skrælning eller revner. Anvend så mange frakker som nødvendigt for at opnå de ønskede resultater.

En pejs og mantel er normalt ønskede egenskaber i et hjem, men en forældet kappe kan forringe resten af ​​rummet d u0026 # xE9; cor eller funktioner. Hvis du har en kappe, fjerner du gammel maling og tilføjer et nyt lag maling eller plet opdaterer hele pejsområdet. Dette lette weekend projekt er ideelt for alle, selv dem, der er uerfarne i hjemmet forbedringer.

Anden Artikel

Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Sådan installeres en ny skorstensrør
Installation af køkkenbordene
Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
Gør det selv: Gulvvarme
Materialeliste til opbygning af et skur
Sådan Bor Concrete
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
DIY Dørstøbning
DIY Flise Mosaic
The History of Cavity Wall Insulation
Gulvmaling Slibetips
Poleret Betong Gulv Ulemper
Island Countertop Ideer
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan installeres Vinyl Gulv Over Beton
Tips om aluminiumskæring
Oplysninger om lydisolering
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning