Sådan monteres en Spice Rack på en væg

Sådan monteres en Spice Rack på en væg 

Studmontering

1.

Find rammeboltene bag væggen i det område, hvor du ønsker at montere krydderestativet. En stud finder, et billigt værktøj til rådighed i de fleste hjemmecentre, vil finde en stud, når den placeres ved siden af ​​væggen.

Stifter er normalt 16 inches fra hinanden. Afhængigt af dit krydderestativ kan du muligvis kun forbinde den ene side af den med en stud. Brug en hulvægssikring til den anden side.

2.

Bestem højden, hvorpå du vil montere krydderestativet, og læg dit niveau på tværs af toppen af ​​krydderiet rack. Når højden og niveauet er korrekte, markér placeringen af ​​monteringshullerne i krydderestativet med en blyant.

3.

Bor et hul gennem væggen og ind i stiften. Dette hul bør være ca. 1/8 tommer mindre end skruenes diameter.

Gentag for andet hul, hvis det rækker op til en anden stud. Ellers skal du følge proceduren i sektion 2 for hule vægbeslag.

4.

Stram skruerne for at sikre krydderestativet på væggen.

Hyldefastgørelsesanordninger

1.

Bestem og marker placeringen for et hulfastgørelsesanlæg som beskrevet i afsnit en.

Hule vægbeslag er tilgængelige i forskellige størrelser og stilarter fra enhver hardware butik. Vælg et passende fastgørelsesmiddel baseret på din krydderestativs vægt. Husk at inkludere krydderierne, når du estimerer vægten.

2.

Bor et hul i væggen til hulvæggen.

Fikseren s fabrikant angiver størrelsen beholdning kræves. Hvis det ikke er muligt, skal hullet være stort nok til, at fastgøreren skal indsættes i væggen, men lille nok til at holde fastgørelsesfirmaet, indtil du strammer det. Hvis du er i tvivl, er det bedre at tvinge fastgøreren til et lidt for lille hul.

3.

Monter krydderestativet på væggen ved at sætte en skrue ind i hulvæggen fastgørelsesorgan. Stram forsigtigt, men tilstrækkeligt til at tillade fikseren at grebe væggen fast.

Gentag efter behov for alle monteringshuller.

Tips og advarsler

 • Kontroller altid om skjulte ledninger eller VVS før du borer i en væg. Mange elektroniske studfinder har evnen til at opdage ledninger eller VVS.
 • Et krydderi rack er en velkommen tilsætning til ethvert køkken, og det giver hurtig og nem adgang til en bred vifte af krydderier. Der er to metoder til at hænge et krydderestativ. Den første er at finde et træindramningselement inde i væggen, kaldet en stud og fastgør krydderestativet til det. En anden mulighed er at bruge hule vægbeslag, som kan fastgøres hvor som helst. En studmontering er mere pålidelig og foretrukket til tyngre krydderier.

  Anden Artikel

  Badeværelse Remodel Checkliste
  Sådan skæres Clay Roof Tiles
  Sådan beregnes trappevinkler
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
  Kubota Gravemaskin Specifikationer
  DIY Dørstøbning
  Installation og finish af hårde trægulve
  Ideer til en to-bil garage
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Installation af en pejsblæser
  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
  Formålet med et Silt Fence
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Sådan installeres træ køkkenskabe
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  DIY Refacing Keramisk Tile
  Sådan installeres Sheetrock korrekt