Sådan laver du en garagehylde

Sådan laver du en garagehylde 

Sikring af en garagehylde til vægpinde

1.

Kør en studfinder langs gipsvæggen i din garage for at finde træpinden bag væggen. Marker placeringen af ​​studsene med en blyant.

2.

Brug en kraftboremaskine til at bore et pilothul i vægtappen, hvor du vil placere hylden. Placér hylderbeslaget på væggen, hvor du lige har boret.

3.

Sæt et niveau mod beslaget for at sikre, at det er niveau og mark et blyanthul gennem hullerne på hyldebeslaget så du ved, hvor du skal bore. Juster skruehullet i hyldebeslaget med pilothullet og indsæt en træskrue. Brug en skruetrækkerbit til at skrue træskruen gennem hullet i beslaget og ind i træpinden. Gør det samme med den anden hyldebeslag, men placer det, hvor den modsatte ende af hylden sidder.

4.

Læg hylderne på beslagene. Bore under parenteserne bor en træskrue igennem hullet i toppen af ​​beslaget i træhylden med boret. Indsæt en træskrue gennem beslaget og ind i træhylden og brug bore- og skruetrækkeren til at skrue den ind og fastgøre hylden i beslaget. Gør det samme på den modsatte side af hylden.

Installer en hylde med gips ankre

1.

Placer hyldebeslagene på væggen, hvor du vil dem placeret. Indstil et niveau mod beslaget for at sikre, at det er niveau og mark et blyanthul gennem hyldebeslagets huller, så du ved, hvor du skal bore. Brug en kraftboremaskine til at bore huller gennem gipsvæggen, hvor du har markeret med blyanten.

2.

Sæt hyldebeslagene mod de borede huller. Indsæt en gipsskrue og med anker fastgjort. Bor i skruen med kraftboreren og skruetrækkeren. Gør det samme med det modstående hyldebeslag.

3.

Sæt hylderne oven på beslagene. Bore under hakene borer pilothuller i hylden gennem hullerne i beslaget. Sæt en træskrue igennem hullet i hyldebeslaget og skru det i med boremaskinen. Gør det samme med de øvrige huller i beslaget for at fastgøre træhylderen til beslaget.

De fleste af garagemure i boliger i dag er gipsvæg, et letvægtsbord af kompositmaterialer. Gipsvæg vil ikke holde et negle eller en skrue. For at hænge hylder på din gipsvæg i garagen skal du enten bruge et gips anker eller drive negle ind i vægtapperne bag gipsvæggen. Garagehylder bruges ofte til at lagre tunge materialer, så sørg for, at dine hylder er sikkert monteret.

Anden Artikel

Sådan installeres Sky Lights
Sådan sættes et toilet på flise
Sådan tilberedes et garagegulv til plet
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
DIY Flise Mosaic
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Stone Tile Ulemper
Udskiftning af lofter til fabrikater
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan oprettes en svalehale
Anvendelse af PTFE-tape
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan bestemmes ventilens fjederhøjde
Sådan finder du et hus med postnummer
Sådan skæres træstøbning til et loft
Indvendige støbning Styles
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade