Sådan installeres terrassedørskærme

Sådan installeres terrassedørskærme 

1.

Brug en hacksav til at skære lagerkassetten og skærmen til den bredde, du har brug for til døråbningen. Skær det 1/8 in. Mindre end åbningens bredde, så den passer ordentligt.

2.

Klap plastens endehætter i enderne af kassetten og fastgør skærmhåndtag i henhold til fabrikantens anvisninger.

3.

Skru de to fastgørelsesklemmer fast i kabinettet over døren ved hjælp af en skruetrækker. Placeres så de vender mod døren.

4.

Læg opbevaringskassetten i de to monteringsklip. Lav en blyantlinie horisontalt på hver side sidekanter under kassetten.

5.

Fjern kassetten. Brug et målebånd til at tage målingerne fra dørkarmen op til de blyantmærker, du lige har lavet, og trækker 1/8 tommer fra tal. Brug hacksagen til at skære de to sidestier for at matche disse målinger.

6.

Sæt kassetten over døråbningen og sæt sideskinnerne på hver side under kassetten. kraftboremaskine til at bore fire pilothuller gennem sidesporene i træet dørkarmen. Sæt træskruer i pilothullerne og skru dem ind med bore- og skruetrækkerbitene. Indsæt plastrør i sporet for at flytte til vejrstripningen, så du kan indsætte skruerne.

7.

Træk skærmen op og ned et antal gange for at kontrollere det. Hvis du har brug for at justere spændingen på skærmen, kan du fjerne endehætterne fra kassetten for at stramme eller løsne den.

En ideel løsning til en skærm til din terrassedør er en skjult, rullende skærm, der ruller op og ned som et vindueskygge. Skærmen er lavet af glasfiber og ruller op i en to-tommers firkantet aluminiumskabel. Det er installeret over toppen af ​​døråbningen. Du bliver nødt til at montere aluminiumsbaner til dørkarmen for at styre skærmen. Installation af en indtrækbar skærm er noget, som du bør kunne færdiggøre på bare en dag. Indtrækbare skærme er tilgængelige i de fleste store hardware- eller bygningsforretninger. Du må blot måle indersiden af ​​døråbningen øverst og nederst på åbningen og længden af ​​vinduet. Tag disse målinger med dig til butikken for at bruge som vejledning, når du køber din indtrækbare skærm. Der henvises altid til producentens instruktioner om specifikationer vedrørende din særlige skjult rulningsskærm.

Anden Artikel

Ontario Government Renovation Grants
Oprindelse af håndværker stil hjem
Sådan forbereder du dig på intern vægmaling
Sådan fastgøres et træloft
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Flise Gulvkantning
Hvordan man laver en sten gangbro fra beton
Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sådan erstatter du brusebad
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Bench Grinder Instruktioner
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Sådan genskabes Formica bordplader
Grønne måder at lave elektricitet på
Installationsvejledning til fladt tag
Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
Hvordan man designer en loft konvertering
Sådan Bygge Flise Badekar