Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab

Sådan installeres et badeværelse under vaskeskab 

1.

Find tappene inde i væggen ved hjælp af en stud finder. Marker en linje med en blyant på væggen i midten af ​​studen.

2.

Tegn linjer med en blyant på væggen, hvor du skal fastgøre kabinettet. Måle hvor langt væk hver stang er, hvor kanten af ​​kabinettet vil være. Dette giver dig mulighed for at vide, hvor du skal placere skruerne i kabinettet.

3.

Mål hvor langt hver stud er væk fra referencelinjen, der er markeret i trin to og overfør dette måling til kabinettet. Lav et mærke med en blyant inde i kabinettet, hvor tappene er. Dette vil give dig mulighed for at placere din skrue inde i kabinettet og bore ind i stiften.

4.

Mål hvor langt vandrørene for afløb og VVS er fra referencelinjen og etage. Overfør disse målinger til bagsiden af ​​kabinettet. Du bør have et kryds ved hvert afløb markeret på kabinettet. Nogle afløb kommer ud af muren og nogle kommer ud på gulvet. Overfør dine målinger til den rigtige del af kabinettet.

5.

Mål diameteren af ​​drænet og vandforsyningsledningerne. De fleste husholdningsafløb er 2 1/2-tommer rør, mens vandlinjer er 5/8-tommer. Bor det passende størrelseshul i kabinettet til disse linjer ved hjælp af en strømboremaskine og en hullesav. Undgå at tvinge boret i kabinettet, da det kan medføre chipping på kabinettet.

6.

Placer kabinettet på plads. Det kan være nødvendigt at indsætte vandforsyningsledningerne i hullerne, der tidligere blev boret.

7.

Niveau kabinettet med et niveau og shims. Hvis shims er nødvendige, skal de placeres på bunden af ​​kabinettet, hvis det er muligt.

8.

Fastgør kabinettet til væggen ved at bore 3-tommers gribeskruer gennem kabinettet og ind i væggen ved mærkerne inde i kabinettet.

Ved at installere et vaskskab på dit badeværelse, kan du tilføje skabsplads og få mulighed for en vask. Du behøver ikke at ringe tømreren for at installere kabinettet til dig. Spar penge og installer kabinettet selv. Installation af et vaskskab kan være skræmmende med alle de huller, der skal skæres i vasken, men det er værd at gøre dig selv til spare penge.

Anden Artikel

Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Udskiftning af lofter til fabrikater
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Sådan Bestiller Vinyl Siding
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Hvad er melamintømmer?
Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
Sådan installeres offset diagonale fliser
RICS Code of Professional Conduct
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Sådan Stick Fliser til Træ
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Sådan fjerner du gammel hardware
Typer af lette badekar
Typer af Drill Chucks
Stil af Backsplashes