Sådan installeres en betonbord

Sådan installeres en betonbord 

1.

Se over kanterne af bundskabene eller andet fundament til din bordplade. Brug finkornet sandpapir til at fjerne splinter eller hårde områder fra træ. Tør kanterne godt af med en ren, blød klud.

2.

Påfør en tynd linje af byggemateriale til hver kant af basen til din bordplade. Løft bordpladen med hjælp og hold den lige over bunden. Arranger bordpladen, så den er på det rigtige sted. Sæt langsomt bordpladen på bunden over klæbemidlet.

3.

Tør eventuelt overskydende klæbemiddel ud, som klemmer ud på bunden af ​​bunden med en let dæmpet blød klud. Lad klæbemiddelet tørre i 24 timer; Hæld murværk fugemasse i en plastmalingspande og brug malervalsen til at påføre et tyndt lag over hele bordpladen. Lad tætningsmidlet tørre, tilsæt et andet lag, og vent endnu en dag, før du bruger bordpladen.

Det kan være chokerende, hvor mange penge ekspertkontrahenter opkræver for selv de enkleste processer. Selvom du har betalt for at have en betonbænk designet og hældt for dig, kan du stadig spare et par dollars ved at transportere det til dit hjem og installere det selv. Sørg for at bede flere mennesker om at hjælpe dig; Betonbænkpladerne er meget tunge, og eventuelle ikke-støttede områder kan springe eller knække under pres.

Anden Artikel

Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
Sådan installeres spansk flise
Omkostningerne ved Beton vs Marmor bordplader
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan beregnes trappevinkler
Hvordan man laver undergulve i metalhuse
The History of Cavity Wall Insulation
Husholdningsmåleværktøjer
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Installationsvejledning til pejs
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Tømrerværktøj
Trex fordele og ulemper
Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
Typer af vinduer til et trærammehus
Hvordan male badeværelset
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Trykbehandlingen af ​​træ