Sådan installeres Sheetrock korrekt

Sådan installeres Sheetrock korrekt 

Installation af Sheetrock

1.

Mål dine Sheetrock-paneler og det vægrum, de vil optage. Markér med en blyant nogen paneler, der skal skæres. Brug din lige kant for at sikre en lige linje. For områder, der skal udskæres, som f.eks. Stikkontakter og lysafbrydere, måles fra to retninger for at finde udskærings centerpunkt og markere det på panelet.

2.

Gør store nedskæringer ved at skære gennem papiret på siden af ​​Sheetrock-panelet, som du har markeret, efter den linje, du tidligere har lavet for at lave et lige stykke. Tryk ned på Sheetrock for at bryde den på skæret, og drej derefter panelet over for at skære papiret på den anden side. Sand den ødelagte kant af panelet med et stykke sandpapir, inden du installerer det.

3.

Lav dine udskæringer ved at placere udløbsboksen eller andet emne på Sheetrock-panelet ved hjælp af markere dig lavet til at repræsentere centret som en vejledning for at forene det. Tag mål for at sikre, at genstanden er lige, brug derefter en blyant til at spore rundt om kanten. Lav et hul i panelet lige indenfor omridset ved hjælp af et søm eller en skruetrækker, og brug en nøglehulsave til at skære langs konturen for at skabe udskæringen.

4.

Sikre hver Sheetrock panel med negle eller skruer. Hvis du bruger negle, skal du sætte panelet på plads og hamre et søm i panelet nær toppen af ​​panelet, så tæt på midten af ​​panelets bredde som muligt. Placér negle mindst 3/8 tommer fra toppen af panelet og derefter ned i midten hver 7. eller 8. tommer. Når midten er sikret, skal du arbejde mod kanterne i hver retning.
Kør ikke skruer eller hammer neglene for dybt og sænker dem lige under overfladen af Sheetrock-panelet, eller du vil beskadige selve panelet.

5. Fortsæt hængende Sheetrock-paneler, indtil hele overfladen, du ønsker at dække, har paneler fastgjort til den. af Sheetrock til de former, der er nødvendige for at udfylde huller.

Brug metal Sheetrock kant til at dække eventuelle udsatte kanter, som f.eks. vinduer og hjørner. Brug tin snips til at skære Kant til den korrekte størrelse, og fastgør den derefter ved hjælp af negle eller skruer.

Tætning af leddene

1.

Brug din nedsænkningsmixer til at blande Sheetrock joint tætningen forbindelse (almindeligvis betegnet som 'mudder') i henhold til pakningsanvisninger.

2.

Påfør en sammensat sammensætning langs hver søm ved hjælp af en finishkniv. Ved påføring skal du sørge for, at laget af ledforbindelsen er tykt nok til at dække sømmen fuldstændigt. Dæk eventuelt Sheetrock-kant med sammenføjet stof.

3.

Tryk tætningsbåndet i vådforbindelsen med fingrene. Tegn din finishkniv over båndet, når du har trykket den på plads for at sikre, at den er integreret i den samlede forbindelse fuldt ud. Skru op for overskydende sammensætning, der er resultatet af denne udjævning tilbage på din finishkniv.

4.

Påfør et andet lag af blandet stof over det bånd, du har placeret, ved at bruge overskydende sammensætning fra din original lag først. Dæk båndet fuldstændigt med et tyndt lag af forbindelse.

5. Brug fælles sammensætning til at fylde over hovedet på hver søm eller skrue, der blev brugt til at sikre Sheetrock-panelerne. < /p>

6.

Løs forseglingsforbindelsen til at tørre helt.

Afslutning af installationen

1.

Sand den fælles forbindelse, du har anvendt til at skabe en flad, jævn overflade på tværs af Sheetrock-panelerne, som du har installeret. Brug støvmaske og beskyttelsesbriller for at holde sammensat støv ud af mund, næse og øjne. Undgå slibning til det punkt, hvor du selv vil beskadige panelerne.

2.

Brug en fugtig svamp til at rengøre panelerne og leddene, som du slibede. Tag mærke til eventuelle beskadigede områder, hvor slibningen gik for dybt, eller hvor leddene ikke var ordentligt forseglede, og du skal anvende yderligere leddforbindelser til disse områder og derefter sand dem når de er tørre.

3.

Rengør arbejdsområdet, støvsug støvet op, hvis det er nødvendigt. Klargør Sheetrock-panelerne til maling ved at påføre et lag malingprimer til de nye vægge eller loftoverflader.

Tips og advarsler

 • Når du hænger Sheetrock-paneler i loftet, skal dine negle eller skruer tættere sammen for at give bedre understøttelse af tyngdekraften.
 • Brug en studfinder til at sikre, at Neglene eller skruerne, der understøtter midten af ​​hvert panel, går ind i en wall stud, hvis det er muligt.
 • Sheetrock bruges i konstruktion til at give vægge og lofter en glat overflade, som let kan males. Det er let at skære og relativt let at arbejde med, selv om nogle specifikke værktøjer er nødvendige for at installere det effektivt. Når du installerer Sheetrock, være forberedt på et flerdags job; mens den faktiske installation af Sheetrock generelt kan udføres inden for et par timer, vil efterbehandling og slibning af leddene, hvor panelerne mødes, spredes i løbet af en eller to dage efter installationen er afsluttet.

  Anden Artikel

  Sådan Strip Concrete Sealer
  Sprøjteskumisoleringsoplysninger
  Sådan isoleres bag gips
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
  Badeværelset Redecorating Tips
  Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
  Sådan bruges en dørpap
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Hardwood Vs. Laminat
  Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Den bedste jord til komprimering
  Rør Threader Instruktioner
  Sådan bruges en vinkel finder du
  Sådan rammer du en mur med en dørklap
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Beton u0026 Husreparation
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Installationsvejledning til pejs