Sådan installeres Cedarbeklædning

Sådan installeres Cedarbeklædning 

1.

Find udgangspunktet for din beklædning. Henvis til beklædningsfabrikantens henstillinger om, hvor højt fra husets nederste punkt, bordene skal begynde. Brug et niveau og målebånd til at bestemme lavpunktet, og mål derefter op fra dette mærke den afstand, der er angivet af beklædningsfabrikanten. dette punkt med blyant. Brug en kalklinie og et niveau for at udvide denne basislinje rundt om huset.

2.

Skær bordene i størrelse med en cirkelsag Påfør et lag primer eller gennemtrængende plet til alle sider af beklædningsgenstande. Pas på at overtrække slutkornet, denne del af træet kan absorbere op til 250 gange mere vand end ansigtet.

3.

Fastgør startstrimlen rundt om bunden af ​​huset. Se på din kalkstyringslinie. Den nederste kant af dine cederbeklædninger hviler på startstrimlen. Dette fastgør den korrekte hældning til den første Føring af beklædning.

4.

Installer dit første kursus af huset til huset. Kør brædderne fra den ene side af hus til den anden. Lad en 1/6-tommer til 1/8-tommer mellemrum mellem tilstødende beklædningsbrætter for at tage højde for ekspansion. Fastgør brædderne med korrosionsbestandige negle drevet i en afstand på 16 til ikke mere end 24 inches fra hinanden. Kør neglene gennem den øverste del af brættet, der vil blive dækket af overlappende bord ovenfor. Vær forsigtig med ikke at overdrive negle, når du fastgør sidespor. Neglene skal køres, indtil hovedet er flush med træets overflade. Skilte skabt af overdrevne negle skal fyldes med polyurethan kalkning.

5.

Fastgør det andet forløb af beklædningen. Overlapningen mellem et kursus af beklædning og det næste vil variere afhængigt af størrelsen og stilen af ​​de plader, der installeres. Se producentens instruktioner om den korrekte mængde overlapning. Stagger sømmer mellem sidespor med fire fod for at øge vandmodstanden.

6.

Kontroller dit niveau hver fjerde eller femte beklædningskursus. Hvis du mister dit niveau, lav små justeringer på flere kurser i modsætning til en enkelt bemærkelsesværdig reparation. Arbejd dig fra bunden til toppen af ​​huset.

Tips og Advarsler

 • Du har et par muligheder for at færdiggøre hjørnerne. En miter kasse sav kan bruges til at skære hjørnet stykker til vinkel og skabe en sømløs, tæt pasform. udvalgt til at bruge præfabrikerede hjørnestykker. Disse træstykker er monteret på indersiden og udvendige hjørner af huset, før beklædningen er installeret. Derefter skæres beklædningspladerne til at passe op til hjørnebrikkerne.
 • Når det kommer til færdigbehandling, du kan enten male eller plette din cederbeklædning. En maling er en god, økonomisk og langvarig finish. Mange boligejere foretrækker Udseendet af farvet træ; Hvis du installerer en kvalitets cederbeklædning, vil en gennemsigtig oliebaseret plet markere udseendet af naturligt træ samtidig med at du beskytter din investering mod vejrskade. Malinger kræver mindre hyppig vedligeholdelse, mens pletter nemt kan genanvendes. Valget mellem en maling eller plet til din beklædning kommer ned til det udseende, du foretrækker, og mængden af ​​vedligeholdelse du er villig til at udføre.
 • Uanset om du bygger et nyt hus eller ombygger en eksisterende, er installationen af ​​beklædning et af de sidste trin i processen. Cedar træ er et godt valg til sidespor materiale; Det er et attraktivt, slidstærkt produkt, som også har modstandsdygtighed over for råd og insekter. Montering af cedertøj til et hus er en proces med omhyggelig udjævning, måling, opskæring og fastgørelse af cedertræerne til husets ramme med korrosionsbestandige negle. Huset skal pakkes i husindpakning forud for beklædningsinstallation, og brædderne skal være primet eller farvet, før de er fastgjort til huset.

  Anden Artikel

  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Sådan laver du en brandprøvevæg
  Kælderen Remodel Checklist
  Sådan fjerner du gammel hardware
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Hvordan man designer en loft konvertering
  Sådan fjernes Windows Hardware
  Sådan fjerner du et vægpanelbad
  Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
  Sådan remodeles en mantel
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Tile Countertop Options
  Hvad er melamintømmer?
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Sådan køber du en kommode
  Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
  DIY Refacing Keramisk Tile