Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding

Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding 

1.

Tryk på den tynde kant af den flade stang under sidespidsen, der er tættest på hjørnet, pry for at løsne den og trække den ud med klaversiden af ​​din hammer. Gentag ved at trække de to næste negle ud på samme stribe, som skal være ca. 16 tommer fra hinanden, placeret i stifter.

2. 'lynlås værktøj', lige under nederste læbe af det øverste stykke sidespor og pry forsigtigt nedad for at springe de to stykker sidespor fra hinanden. Skub værktøjet under sidesporet til det punkt, hvor du fjernede det sidste søm. Løsn en sektion på ca. 3 meter lang.

3.

Fjern neglene på det næste stykke sidespor lige under den første strimmel. Når stykkerne kommer fra hinanden, er det øverste stykke sidespor fleksibelt, og du kan omhyggeligt bøje det tilbage for at afsløre neglestrimlen på nedenstående stykke.

4.

Løsn vinylsiderne strimler på samme måde ved at fjerne neglene og derefter bruge fjernelsesværktøjet til at løsne stykkerne. Arbejd nedad, strimmel efter strimmel.

5.

Gentag fjerningsproceduren på den anden side af hjørnet, efter at alle sidesidestrimlerne på den første side løsnes.

6.

Træk neglene fra neglebåndene på hver side af vinylhjørnet ved hjælp af den flade bar og hammeren, inden du løfter hjørnet fra væggen og fjerner det.

Tips og advarsler

 • Start med det øverste stykke vinyl sidespor på begge sider af hjørnet. Fordi hjørne stykker installeres før de lange sidespor, vil du vende processen for at frigøre og fjerne hjørnet.
 • Efter installation af et nyt hjørne skal du sætte vinylsiderne i bund igen og nippe hver stribe tilbage i placere og snappe den næste strimmel til den, før du også spiker den ene. Fortsæt hele vejen til toppen.
 • Vinyl sidespor er mere fleksibel i varmt vejr, men hvis du skal fjerne et hjørne i koldt vejr, overvej at tage en ekstra søm på hver strimmel for at undgå brud.
 • Vinyl sidespor er næsten vedligeholdelsesfri, og med en regnbue af farver at vælge imellem og brugervenlig installation er det et populært valg for mange gør-det-selv boligejere. Ud over de lange sektioner af sidespor, indenfor og udenfor vinyl hjørnerne blandes eller matcher for at supplere det ydre af hjemmet. Hvis et hjørne lider skade, vil du måske udskifte det. Fjernelse af det er en tidskrævende opgave, selvom det ikke er svært.

  Anden Artikel

  Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
  Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
  Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
  Sådan repareres køkkenlaminat
  Tilskud til løsning af historiske boliger
  Sådan fjernes ark linoleum
  Sådan opsætter du en stige
  Kælder Toilet Valg
  Forskellige typer træ døre
  Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
  Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
  Sådan keramiske fliser en trappe
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Typer af Drill Chucks
  Husholdningsmåleværktøjer
  Hvordan man opbygger et hus i U.K.
  Sådan installeres franske afløb i kælderen
  Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
  Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
  Dør Trim Options