Sådan Wire et husholdningsloft Fan

Sådan Wire et husholdningsloft Fan 

1.

Sluk for strømmen i dit hus. Hvis det er muligt, skal du låse afbryderboksen.

2.

Tilslut monteringsbeslaget til kabinettet med din skruetrækker og de medfølgende skruer og skiver.

3.

Fastgør J-krogen til monteringsbeslaget, der trækker ledningerne gennem midteråbningen. Monter derefter baldakinen til huset ved hjælp af din skruetrækker og de medfølgende skruer og skiver til baldakininstallationen. Fortsæt ved at hænge ventilatoren (motordelen) fra J-krogen.

4.

Installer ledningsforbindelser, og sørg for, at ledningerne er tæt justeret i nærheden af ​​stikkontakten. Tilslut ledningerne til to separate lys- og ventilatorkontakter. Tilslut de hvide ledninger sammen. Tilslut alle de tilhørende jordledninger til hinanden, og tilslut derefter den blå ledning til lysdæmperens røde ledning. Følg ved at forbinde den sorte ledning til de sorte ledninger i loftventilafbryderen. Dette gør det muligt at styre loftet ventilator og lys separat.

5.

Fastgør viftebladene ved at fastgøre knivbeslagene til hvert af de medfølgende blæserknive med passende skruer og skiver og en skruetrækker.

6.

Tag afdækningspladen på omskifterhuset ud for at begynde at installere belysningssættet. Tag stikket ud af midten af ​​dækpladen og sæt belysningskablerne gennem afdækningspladen s huller. Fastgør pladen til belysningssættet. Tilslut de sorte ledninger til det blå ledningsnet og den hvide ledning af belysningssættet til den hvide omskifterhusledning ved hjælp af møtrikker for at sikre disse forbindelser. Tilslut belysningssættet til kontakthuset, når du har skubbet ledningerne i kontakten.

Tips og advarsler

 • Denne vejledning beskriver, hvordan du adskiller lys og fan switches, fordi det er den mest almindelige installation i dag; Du kan dog også tilslutte en enkelt kontakt til blæser og belysningskontrol.
 • Sørg for at advare alle i dit hus, at du har slukket for strømmen for at undgå, at de ved et uheld slår strømmen tilbage midtprojekt .
 • Ideen om muligvis at arbejde med elektriske ledninger kan være skræmmende. Imidlertid; mange af nutidens typer gør åbenlyst denne udfordring. Selvom der er nogle meget åbenlyse farer og risici forbundet med installation og ledning af din egen loftvifte, skal de penge, der er sparet og den stolthed, du føler efter færdiggørelsen, være godt værd en af ​​de mulige farer.

  Anden Artikel

  Instruktioner for laserniveau
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Sådan installeres en antik dør
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  Tile Underlayment Options
  Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
  Trim Installation Tips
  Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Stone Tile Ulemper
  Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
  Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
  Sådan udskiftes en udendørs vandhane
  Indbyggede lys ideer
  Sådan installeres tæppeblokke
  Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
  Hvordan man laver travertinfliser
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan ændrer du en kranelygte