Sådan Skær Miters i Crown Molding

Sådan Skær Miters i Crown Molding 

1.

Læg stykket kronformning på bordet af sammensatte formersaven. Øverst på kronestøbningen skal være fladt imod bordet, og kronekastens vægkant skal være fladt mod bordets bagvæg. I det væsentlige placerer du støbningen på bordet 'på hovedet.' Hvis du gør dette, betyder det, at du ikke skal vinkle kniven for at skabe skråbenet.

2.

Placer vinkelfinneren i hjørnet og læs læsningen. -grader. Tilføj antallet af nedskæringer, du skal lave, to for hvert støbning efter først, og divider derefter den samlede vinkel med det samlede antal nedskæringer. Dette vil fortælle vinklen for hver udskæring.

3.

Rotér sammensætningen, så antallet af grader, der er fastgjort til højre. Dette vil skære udvendige hjørner til støbning placeret til venstre på saven og indenfor hjørner til støbning placeret til højre side af saven. Placer din støbning til højre eller venstre, afhængigt af den type hjørne du laver, så du kun skærer af endestykket og ikke spilder træ.

4 .

Aktiver saven og bring den ned gennem støbeformen og sikkerhedskopier den igen i en jævn bevægelse.

5.

Drej saven til venstre for center for at gøre de komplementære nedskæringer til andre stykker af m Olding. Fiskeri til venstre vil gøre indvendige hjørner til støbning placeret til højre for saven og udvendige hjørner til støbning placeret til venstre for saven. Når du er færdig, skal stykkerne passe sammen for at gøre den vinkel, du har angivet.

Tips og advarsler

 • Brug altid beskyttelsesbriller, når du bruger en sammensat sav for at beskytte dig mod flyvende partikler.
 • Kronstøbning kan tilføje det perfekte efterbehandling, der fuldender udseendet af et værelse. Da det ser ud til at være simpelt, og da fagfolk kan installere kronformstøbning på bare et par minutter, hopper mange amatører lige ind uden at forstå, hvordan man korrekt kan foretage nedskæringerne. Dette fører normalt til ikke kun frustration, men også masser af spildt støbning og penge. Mitered crown molding er faktisk lavet med to stykker, en miter fiskeri langs brættet og en skrå angling gennem det. En sammensat miter sav gør begge disse snit på en gang uden meget besvær for brugeren.

  Anden Artikel

  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Sådan Stick Fliser til Træ
  Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
  Sådan male en epoxy gulv
  Forskellige typer træ døre
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan installeres tæppeblokke
  Beton u0026 Husreparation
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Tile Underlayment Options
  Sådan installeres vægfliser i et badekar
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Tilskud til låvebeskyttelse
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Tømrerværktøj
  Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
  Sådan fjerner du en linoleumgulv