Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide

Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide 

1.

Søg under nederste stykke originale sidespor for at finde studsene. Markér hver på ydersiden af ​​den oprindelige sidespor ved at tegne en lodret linie over studen, fra bunden til toppen af ​​sidesiden, ved hjælp af en blyant.

2.

Installer starterstrimlen, med nederste læbe, der strækker sig ca. 1/2 tommer under bundkanten af ​​den oprindelige sidespor. Spik i hver pind i hullet på strimlen ved hjælp af en hammer. Brug håndskår til at afskære overskydende startstrimler i hjørnerne.

3.

Skær og monter vinyl J-skimmelsvamp omkring vinduer og døre ved hjælp af håndsnus, en hammer og negle . J-skimmelsen kommer i matchende eller kontrasterende farver og tjener som trim, skjuler skærekantene på vinylbeklædningen.

4.

Sæt de yderste vinylhjørner til den dobbelte bredde. Mål og skær hjørnerne, så de strækker sig 1/2 tommer under bundkanten af ​​startstrimlen ved hjælp af et målebånd og håndskår. Dette rummer det første stykke sidespor. Spik hjørnerne omkring hver 16 tommer på hver side gennem hullerne på neglestrimlen.

5.

Skær og monter bundstykket, glide den ene ende ind i rummet forsynet i vinyl hjørnet og snapper hele stykket over neglebåndets læbe. Den nederste kant af din sidespor skal nu justere sig med nederste kant af vinylhjørnet.

6.

Spik det første stykke sidespor på plads, sæt et søm gennem et sømhul direkte over hver stud. Du må ikke køre spidsens hoved helt ind. Vinyl sidespor rent faktisk 'hænger' på neglene, så stop med at køre sømmen, når hovedet er 1/8 tommer fra overfladen.

7. < / p>

Mål og skær det næste stykke sidespor 4 tommer længere end mellemrummet mellem slutningen af ​​det første stykke og væggen. Dette ekstra gør det muligt at overlappe enderne til et færdigt udseende.

8.

Arbejd fra bagsiden af ​​den dobbelte bredde til forenden, overlapper hvert stykke, mens du går. Når du kommer til forenden, skal du hente den afskårne del af det stykke, du lige har installeret, og brug den til at starte næste række i bagenden en gang til. Ved at installere fra bagsiden til forsiden vil overlapningerne blinke smidigt, når de ses fra forsiden af ​​hjemmet.

9.

Gentag trinene, der arbejder dig op ad væggen. Sørg for, at hvert nyt stykke sidespor snaps ind i stykket under det for en tæt pasform. Installer alle fire sider af den dobbelte bredde på samme måde.

10.

Installer værktøjs trim under vinduerne og over det øverste stykke sidespor hele vejen rundt. Værktøjet trimmer på plads og dækker skærekanterne.

Tips og advarsler

 • Lad det originale sidespor være på plads, hvis det er muligt. Nogle mobile boliger har ikke boksning under sidesporet, så det originale sidespor fungerer som en ekstra isolerings- og fugtbarriere.
 • Brug læderhandsker, så du ikke kan skære dine hænder på skarpe kanter af snit vinyl.
 • Du kan trække vejret ind i din dobbelte bred ved at installere nye vinyl sidespor. Med mix-or-match hjørner og trim kan du oprette et brugerdefineret look, der smigrer dit hjem. Selvhjælpere med en lille konstruktionskendskab kan med succes installere vinylbeklædning på en dobbelt bredde, men det er lidt anderledes end at installere det på et stativrammehjem.

  Anden Artikel

  Sådan forbinder du kobberrør til stålrør
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Sådan opsætter du en stige
  Beton u0026 Husreparation
  Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
  Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
  DIY Door Trim
  Asfaltmalingsideer
  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Sådan forbedres skorstensudkast
  Forskellige materialer til isolering
  Kælderen Remodel Checklist
  Badeværelse Remodel Checkliste
  Husholdningsmåleværktøjer
  Den bedste jord til komprimering
  Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
  Anvendelse af PTFE-tape
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Oprindelse af håndværker stil hjem