Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling

Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling 

1.

Køb et polyurethanskum rengøringsmiddel. Dette kan findes online eller i hardware butikker. Køb dette rengøringsmiddel, inden du bruger polyurethanskummet, så det er til stede umiddelbart efter projektets afslutning. Når det er hårdt, kan skummet ikke let fjernes, og det kan i nogle tilfælde slet ikke fjernes afhængigt af typen af ​​polyurethanskum.

2.

Påfør renseren i værktøjet, mens skum er stadig blødt. Ryst dåsen og peg den mod værktøjet. Skub toppen ned og sprøjt den over værktøjet, hvor polyurethanskummet er placeret.

3.

Tør værktøjet fri for rengøring og skum straks. En fugtig klud kan bruges til at tørre kemikalierne ud af værktøjet. Brug handsker for at undgå at få polyurethanskum og rengøringsmiddel på hænder.

4.

Gentag processen, hvis der stadig er rester af polyurethanskum på værktøjet. Hvis skummet endnu ikke er begyndt at hærde, skal det komme ud i første forsøg. Nogle gange vil resten få brug for en anden rengøring for helt at komme væk, især hvis der mangler pletter på værktøjet.

Polyurethan er et nyttigt tætningsmiddel til ethvert træbearbejdningsprojekt. Problemet med at bruge polyurethanskum er, at det kan komme på hænder, værktøjer og alt andet. Når det kommer på værktøjer, kan det være svært at rengøre. Regelmæssig sæbe og vand er ikke effektive til fjernelse og rengøring af polyurethanskummet. Det har brug for en hårdere rengøringsopløsning for at rense skummet af. Heldigvis findes der polyurethanskumrensemidler på markedet, der kan gøre skummet af et værktøj meget lettere.

Anden Artikel

Hvordan man designer et nyt badeværelse
Sådan genskabes Formica bordplader
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
Hvordan man laver travertinfliser
Typer af Drill Chucks
Hvordan man laver en dørknap
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan isoleres bag gips
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
Sådan installeres en laminatgulve trappe
DIY Isolerende et loft
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Sådan fjerner du en Moen Brusekran
Hvordan man designer et tag truss
Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
DIY: Porch Ceiling