Sådan Bestiller Vinyl Siding

Sådan Bestiller Vinyl Siding 

1.

Skits en grov tegning af hjemmet fra alle sider; det behøver ikke at være at skalere. Huse består af rektangel og trekant former. På din tegning skal du notere hver form med en blyant-tegnet kant. For eksempel vil siden af ​​et hjem, der har en gavl, bestå af et rektangel for den nedre del og en trekant for den del der strækker sig opad, mellem de skrånende taglinjer.

2.

Mål højden og længden af ​​hvert rektangel på huset og multiplicér de to tal. Hvis den ene side var 30 meter lang og 10 meter høj, ville du formere 30 gange 10 og skrive ned '300.' Gentag med hver rektangulær form på dit hus og registrer alle resultaterne i en separat kolonne 'Totals'.

3.

Runde tommer op til næste hele fodmåling. Hvis din måling er 10 fod, 3 inches, runde den op til 11 fod.

4.

Mål fra det højeste punkt i alle trekantformer til bunden og mål langs bunden kanten af ​​trekanten. Triangler vises i gavl og i dormere. Multiplicér disse to tal og divider med to. For eksempel, hvis midterhøjden på en gaveltrekant er 9 fod og bundlængden er 25 fod, vil du multiplicere ni gange 25, ankomme til 225, og divider derefter 225 for to, hvilket giver et resultat på 112,5. Runde 112,5 fod op til 113 fod.

Figur det omtrentlige kvadratfodområde for hver ekstra trekant på samme måde og sæt resultaterne i kolonnen af ​​totals.

6.

Tilføj totalerne sammen og divider med 100. Hvis du f.eks. har tilføjet alle dine tal og ankom til 1500, vil du opdele 1.500 med 100, hvilket ville give dig 15 Da vinyl sidespor sælges i kvadrater, som hver indeholder 100 kvadratfod, har du nu antallet af kvadrater, du skal bestille til siden af ​​dit hjem.

Måle omkredsen af dit hus for at bestemme, hvor meget startstrimler du skal bruge og måle rundt om hvert vindue og dør for at komme frem til den lineære fod af trim du skal bruge. Når du installerer vinyl sidespor, skal du også bruge indvendige og udvendige hjørner til at dække kanterne af sidesporene. Corners sælger i 8 fod, 10 fod og 12 fod længder, og det er uønsket at skære hjørner, så regner med at købe et enkelt hjørne stykke for hvert hjørne på dit hus.

Tips og Advarsler

 • Hvis du har masser af store vinduer og terrassedøre, kan du måle deres område og trække det fra firkantet fodsiden. Det er dog klogt at have nogle ekstra sidespor på hånden, hvis du laver en fejl, når du skærer.
 • Vinyl sidespor tilbyder et lavt vedligeholdende ydre i en regnbue af farver. Fordi den er letvægts og leveres med vedhæftede nagelstrimler, hjørnestykker og alt det tilbehør, der er nødvendigt for at trimme huset, vælger nogle husejere at installere deres eget vinyl sidespor. Måling er kun et trin i bestillingsprocessen og tilbehør er også vigtige.

  Anden Artikel

  Sådan Remodel et loft soveværelse
  Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
  Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt
  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Formålet med et Silt Fence
  Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
  Installation af køkkenbordene
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Hvordan man designer et tag truss
  Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
  Typer af Railroad Hammers
  Husholdningsmåleværktøjer
  Sådan genskabes Formica bordplader
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Anvendelse af PTFE-tape
  Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
  DIY Refacing Keramisk Tile
  DIY Commercial Flooring
  Den bedste måde at skære loftfliser på
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper