Oprindelse af håndværker stil hjem

Oprindelse af håndværker stil hjem 

British Arts and Crafts

Maskiner skabte en ny æra i begyndelsen og midten af ​​1800'erne. Produktionsomkostningerne for varer blev sænket og effektiviteten steg. Fabrikker sprang op på hvert hjørne i byerne. I England talte Augustus Pugin (1812-1852), en ung arkitekt, mod dette demoraliseringssystem. John Ruskin (1819-1900), en professor ved Oxford University, kampagne for England for at se indad for design inspiration og vende tilbage til kunstnerens individuelle færdigheder. En Ruskin-student tog filosofien op, og William Morris (1834-1896) blev kendt som grundlæggeren af ​​British Arts and Crafts Movement.

Hos England forsøgte man at omfavne sin historie, var Amerika bekymret at gå videre. Det var ung og havde ikke så stærke bånd til fortiden. Den første kunst og kunsthåndværk udstilling i Boston dukkede op i 1897, mens kunst og håndværk samfund dannede. I 1898, Gustav Stickley u0026 amp; Co. blev grundlagt. Stickley (1858-1942) designet huse samt møbler. Håndværkerhuset blev født og var typisk et lille, en-etagers hjem med dybe verandaer, store tagskærme og indbyggede funktioner med vægt på håndværk. I Stickleys filosofi, '(bungalowen), svigter aldrig harmonien med omgivelserne, fordi dens lave brede proportioner og absolut mangel på udsmykning giver det en karakter så naturlig og upåvirket, at det synes at blande sig med et hvilket som helst landskab. Det er smukt, fordi det er planlagt og bygget til at opfylde enkle behov på den enkleste og mest direkte måde. '

Håndværk

Stickleys månedlige publikation,' Craftsman ', startede i 1901 og fremhævede boliger med velplanlagt interiør, der var sparsomt dekoreret og minimal møbler. Alt, der gik ind i huset, havde et formål og bragt ind i naturen indendørs. Træ blev brugt i alle rum. Masseproduktion tillod møbler at være let tilgængelige og overkommelige.

Efterfølgere

Flere arkitekter fulgte kunst og kunsthåndværkskolen. Frank Lloyd Wright (1867-1959) er en af ​​de mest bemærkelsesværdige. Hans tidlige design dominerede Midtvesten. Elbert Hubbard (1856-1915) grundlagde et kunst og kunsthåndværk samfund i New York kaldet Roycroft, som fejrede kunstnere og håndværkere og havde en stærk indflydelse på arkitektur og design. Flere selskaber, herunder Sears og Roebuck Co., tilbød Craftsman House Kit, der kunne købes og bygget til så lidt som $900.

Decline

Craftsman hjemmet var i sin højde fra 1901 til 1916. Hubbard døde i 1915 og sidste udgave af 'Craftsman' blev udgivet i 1916. Wrights designs udviklede sig til sidst i Prairie-stilen. På et tidspunkt, hvor Amerika stadig kæmpede for at definere sin uafhængighed og identitet, omfattede den helt kunst og kunsthåndværkbevægelsen. Selv om bevægelsen stammer fra England som en protest mod den industrielle revolution, gav den Amerika et håbsomt perspektiv for fremtiden. Det amerikanske håndværkerhjem blev født og hjalp med at omforme landskaber over hele landet. Disse huse kastede de tunge kæder af viktoriansk dør og fejrede enkelhed og individuel færdighed. Den ikoniske håndværksstil kan ses i hele USA.

Anden Artikel

Badeværelse Remodel Checkliste
DIY Refacing Keramisk Tile
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan installeres en ny skorstensrør
Sådan installeres en badekarplade
Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
Typer af vægstrukturering
Sammenlign køkken kabinet mærker
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Handicappede krav til toiletter
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
Sådan beregnes trappevinkler
The History of Cavity Wall Insulation
Rør Threader Instruktioner
Sådan Stick Fliser til Træ
DIY: Porch Ceiling
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Typer af vinduer til et trærammehus