Idéer til at lave en Trailer Porch

Idéer til at lave en Trailer Porch  Trailer hjem er en billig bolig løsning for mange mennesker. Selvom de ofte er små i størrelse, giver de et hjem, der er effektivt og mobil, hvis behovet skulle ankomme. En af de mest omtalte ulemper ved et trailerhjem er manglen på en veranda. Med de rigtige kompetencer og materialer kan en veranda føjes til en trailer.

Træetræer

En træplade, den mest grundlæggende af porches, giver et sted for folk at sidde udenfor og nyde vejret. Det kan også være et sted for udendørs madlavning og underholdende. For at tilføje en træ veranda til et trailer hjem, skal du først kontrollere dine lokale byggekoder og sørg for at din trailer har det rette grundlag for at støtte en veranda. Næsten alle mobilhomes har tilstrækkelig størrelse og stabilitet til en veranda, forudsat at dens fundament er standard. En træ veranda er et godt valg for dem, der nyder at være udendørs og ser på overkommelige veranda muligheder. Husejeren, der har nogle grundlæggende tømrerfærdigheder, kan nemt opbygge en simpel træplade.

Screened-In Porch

Husejendomme findes ofte i landdistrikter eller i udkanten af ​​større bycentre. Derfor kan beskyttelse mod elementerne og flyvende insekter være en vigtig overvejelse, hvis du overvejer at tilføje en veranda til din trailer. Det er især vigtigt at kontrollere dine lokale byggekoder, da en screenet veranda kan betragtes som en mere omfattende tilsætning. En screenet veranda vil koste lidt mere end et åbent trædæk, men er et godt valg for dem, der kan lide lidt mere beskyttelse mod elementerne. En screenet veranda giver også mulighed for mere beboelsesplads, da det i sidste ende kan blive omdannet til året rundt.

Pet Quarters

Du kan også designe verandaen, der vil blive tilføjet til din trailer hjemme som et sted at huske dine kæledyr. Fordi de fleste trailerhuse er lave i form af kvadratmængder, bliver kæledyr ofte i vejen. Hvis dit kæledyr har en stor kasse, sovesofa og mad og vand redskaber, kan det krævede rum være ret stort. Hvis den veranda, du designer, er lukket, kan du tilføje en doggiedør til bagdøren. Overvej korrekt ventilation for dine kæledyr, hvis temperaturen er ekstrem.

Anden Artikel

Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Sådan genskabes Formica bordplader
Sådan tegner du en Mosaic Backsplash
Hvad er melamintømmer?
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Lydisoleringstips
Ideer til en to-bil garage
Badeværelse remodel designe ideer
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan skæres træstøbning til et loft
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
DIY: Badeværelse maleri
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør