Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?

Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?  Cedar helvedesild er blevet brugt til opbygning i hundreder af år. Naturligvis insektresistent og slidstærkt, ceder er også attraktivt, ifølge Cedar Shake u0026 amp; Shingle Bureau. Cedar helvedesild, fastgjort i et overlappende mønster, bruges til at dække og beskytte hustage og ydervægge af huse og andre strukturer. De kan også låne dekorative detaljer.

Tagdækning

Cedar helvedesild anvendes generelt efter at et tag er pakket med filt. Med filten på plads, er ringen af ​​metal eller træ - fastgjort, og helvedesnålen bliver fastspændt på rynkestrimlerne. Arrangement af de holdbare helvedesild i disse kurser vil beskytte et tag i årevis. I nogle tilfælde vil de overlaste huset.

Siding Materialer

I århundreder har bygherrer i de nordøstlige USA brugt cedar helvedesild som skærematerialer. Installationen af ​​helvedesild på siden af ​​et hus ligner tagpåføring. Det overlappende stenmønster, som leder vand væk fra huset, beskytter strukturens rammebestemmelser mod rotningsfremkaldende fugt.

Dekorative egenskaber

Hængsler er også dekorative. Når den skæres i en tårnform og placeres langs taget Gables, specialiserede helvedesild tilføjer charme og karakter til et hjem. Rynsler kan prale af komponenter i et hus, såsom postkasser eller våbenhusposter.

Anden Artikel

Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan erstatter du brusebad
Granit Tile Installation på Brusevægge
Sådan sættes et toilet på flise
DIY cykel opbevaring rack
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan kører du en tegelsave
Sådan installeres Sky Lights
Beton u0026 Husreparation
Hardwood Vs. Laminat
Fluorescerende lyspærer fakta
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Indbyggede lys ideer
Sådan oprettes en stativ til et parkeringsskilt